Mobiltech

Új iPhone jön: az Apple elárult néhány titkot a szeptemberben érkező telefonjairól

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.27 | 18:13

Három telefon érkezik az Apple-től szeptemberben. Egy izmosabb iPhone X, ennek egy nagyobb változata, és egy olcsóbb iPhone, ami szintén hasonlít az X-re,

pixabay.com CC0

Az iPhone X utódja és ennek nagyobb verziója ugyanazt a hardvert kapják majd. Annyit még elárultak, hogy a nagyobbik telefon képátmérője 6.5 inch környékén lesz, ez jóval nagyobb mint a mostani csúcstelefon 5.8 inch-es kijelzője. A pixeleket sem sajnálják az új modellekből, jelenleg 2688 x 1242-es felbontással kísérleteznek.

Az olcsó iPhone-ról annyit lehet tudni, hogy OLED kijelző helyett LCD lesz benne, és amíg a fent említett telefonok acélházat kapnak, ez alumíniumot. Ming-Chi Kuo, a jól ismert Apple jós szerint az ára 700-800 dollár között lesz valahol.

Hogy ha ennyibe kerül az olcsóbbik, mennyi lesz a drága?

Ami mindhárom telefonban közös, az a Face ID. Úgy néz ki, az Apple végleg le akar számolni az ujjlenyomatolvasókkal, az Android gyártókkal ellentétben. A Vivo nem rég számolt be egy koncepcióról, amiben tovább viszik a képernyőn keresztüli ujjlenyomatolvasást, sőt, kijavítják az iPhone X összes baját.

Nyitókép: pixabay.com CC0


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló