Mobiltech

Olcsóbb és sportosabb Huawei okosóra érkezett

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.03.27 | 13:48

A P40 bemutatója mellett, a Watch GT2e is bemutatkozott, nem sokban különbözik a névadó elődtől, de sportosabb kinézetet kapott, és az ár is kedvezőbb lett.

A P40 bemutatása mellett a cég egy kicsit átgondolta az okosóra kínálatát, és bemutatta a sportosabb Huawei Watch GT2e-t, mely picit nagyobb lett és sokkal sportosabb. A méretkülönbség nem számottevő, hiszen csak a rozsdamentes acél tokozás és a káva lett nagyobb, de maga a panel maradt 1,39 hüvelykes AMOLED. A két hetes üzemidő ismét garantált, hiszen a belső nem változott. Maradt a 4 GB-os belső hely a zenéknek, és a folyamatos GPS-es edzéskövetés.

Balra az új modell, jobbra a Watch GT2

A pontos vonal erősítéseként a gördeszkázás, sziklamászás és a street dance is regisztrálható a hagyományos mozgásformákon túl. Kapott ez is egy giroszenzort, geomágneses érzékelőt, és barométert is, és természetesen ebben is nyugodtan tudunk úszni medencében, és nyílt vízben is.

Huawei Watch GT2e

Az optikai pulzussuenzor mellett véroxigénszintmérő is segít a pulzust, és az alvást is mérni. EKG továbbra sincs benne, de az eddig is az újgenerációs Apple Watch-okban volt elérhető. A Huawei Watch GT2e fekete és acél színekben érkezik, nem cserélhető fekete, fehér, piros illetve menta színű szíjjal, az ár pedig 200 euró. Ami ugyan sokkal nem, de azért legalább tízezer forinttal olcsóbbá fogja tenni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló