Mobiltech

A Snapchatban végre létre lehet hozni csoportot

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.13 | 20:38

Nem tudjuk mi tartott idáig, a lényeg hogy akár 16 főt is bevonhatunk egy chatbe.

Mashable
Mashable

A réges-régen várt funkcióval most jelentkezett a Snapchat, mellyel maximum 16 barátunkkal is beszélgethetünk egyszerre. A chat megkezdésekor a bal felső sarkon levő gombra kattintva indíthatjuk el a Group-kommunikációt: először kiválasztjuk a résztvevők neveit, majd elnevezzük a csoportot. Ebben a chat-ben felül fogjuk látni a beszélgetők neveit.

Az amerikai cég híres meredek újításairól, ahogy ezt a napszemüvegek okán már megírtuk.

Ez a közösségi média most még közösségibb lett, bár ezek az üzenetek is 24 óráig élnek csak, aztán törlődnek, akárcsak a többi snap.

Ezen kívül még újabb kreatív eszközökkel is előállt a cég: az olló ikon például segít egy képből részletet kivágni, amit aztán a matricáink közé menthetünk le. Ez még egyelőre ez iOS velejárója, de nemsokára az androidosok is élhetnek majd vele.

Rajzolási funkciókkal is bővült a repertoár, illetve a Shazam zeneszolgáltatóval való együttműködés jóvoltából egy dalfelismerő alkalmazás is elérhető lett: ha adott pillanatban lenyomjuk és nyomva tartjuk a kamera képernyőjét. A felismert dalok aztán meg is jelennek a Beállítások menüpontban.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.