TV

A PETA bepöccent az új Toy Story 4-előzetestől, de a Hyundai-reklám sincs ínyükre

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.06 | 14:48

Horogra akadt a Super Bowl alatt bemutatott két hirdetés is. Az állatvédő szervezet nem éppen a plüss madarak épségéért aggódik.

Minden amerikai focikupa-döntő vízválasztónak számít a filmajánlók tekintetében: február elején kerülnek bemutatásra a stúdiók arra az évre szánt nagy dobásainak friss trailerei. A 2019-es Super Bowlt tarkította a Szolgálólány meséje, az Avengers: Endgame és a Trónok Harca, de új részleteket láthattunk a Játékháború folytatásából is.

 

View this post on Instagram

 

See Bo Peep in #ToyStory4 in theatres June 21.

A post shared by Toy Story 4 (@toystory) on

Amire nem sokan számítottak, hogy ez utóbbi műsor fogja kiverni a biztosítékot. A PETA szinte azonnal, a Facebookon kelt ki a látottak ellen:

A Toy Story 4 leporolta Bo Peep alakját, de valami elkerülte a Pixar figyelmét. Oké, hogy korszerűbb lett a lány, de a kampós pásztorbotja még mindig a bárányok gyapjúért való kizsákmányolását idézi fel. Egy modern Bo Peep kezében nincs helye ennek az eszköznek!

Az állatvédő szervezet ötmillió követője annyira nem hördült fel a meglátáson, sőt:

Jézus ereje, PETA, ti vagytok azok, akik nem tűntök modernnek!

– véli egy kommentelő. Másikuk felteszi a kérdést, hogy

Ez valóban ekkora baj? Woody tehénszőr western csizmát visel, és az nektek nem is szúr szemet?

Jöttek aggódó hozzászólások is:

PETA, hogyan segítsünk az állatokon úgy, hogy közben nem lehet minket komolyan venni? Értelmetlen, sehová sem mutató ez a posztotok, ami nem segíti elő a párbeszédet.

 

View this post on Instagram

 

Bo’s Back. #ToyStory4

A post shared by Toy Story 4 (@toystory) on

A focikupa alatt lement egy másik hirdetés is, ami pedig leginkább a vegánoknál húzta ki a gyufát. Egy Jason Bateman szereplésével készült Hyundai-reklámról van szó, ami a világ legidegesítőbb dolgait lift-szintekként veszi sorra: mi az, ami majdnem olyan keserves, mint az autóvásárlás.

Gyökérkezelés, bírósági ügy, a tini srácod felvilágosítása és egy vegán vacsora

esik még ebbe a kategóriába. Mi lehet olyan rossz, mint egy kocsivásárlás? Mindjárt megmutatjuk, szól a szlogen, ami a PETÁnál szintén megütött egy szintet.

Pont 2019-ben már felfelé jövőben van a vegán étkezés, ahogyan a Föld-, egészség- és állatbarát életmód is. Ahelyett, hogy elavult elképzelések mentén költenénk mindenféle járgányokra, inkább a Mercedes vegán Smartcarját ajánljuk. Itt az ideje felgyorsulni!

– idézi a Ladbible az újabb sommás véleményt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.