TV

Jön az Igazából szerelem folytatása

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.16 | 09:43

Március végén, igazi sztárparádéval érkezik a kultikus romkom, de egy rövid tévéfilm formájában.

Youtube
Youtube

A 2003 óta töretlenül körülrajongott karácsonyi szerelmesfilm is kap egy reload verziót, így legalább az azóta sokat spekuláló rajongók számára is kiderül, hogy például Keira Knightley összejön-e Andrew Lincolnnal…

via GIPHY

Emma Thompson, és a nemrég elhunyt Alan Rickman kivételével mindenki jelen lesz ebben a közkívánatra leforgatott második részben, azaz Knightley, Colin Firth, Hugh Grant, Liam Neeson és Rowan Atkinson is ismét felölti karakterét, mellyel annak idején a mozivásznon találkozhattunk. Az író-rendező, Richard Curtis így vezeti fel a kisfilmet:

Sosem gondoltam volna, hogy folytatást írok az Igazából szerelemhez, de végülis vicces lesz megnézni, kivel mi történt. És persze, hogy melyikük öregedett azóta a legtöbbet… Örülök, hogy közel teljes a szereplőgárda, igazi nosztalgia lesz felvenni a 14 évvel ezelőtti szálakat.

A folytatás egy jótékonysági eseményhez, a gyerekszegénység ellen fellépő Red Nose naphoz kapcsolódva kerül adásba. A BBC1 rövidfilmjét Amerikában az NBC adja majd le, igaz, két hónappal később.

A 194 millió dollárt kaszáló eredeti mozi a mai napig is hivatkozási pont, elég csak a Hugh Grantet Justin Trudeauval összehasonlító friss képekre gondolnunk:

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.