TV

A Disney újabb színesbőrű Arielt talált, készül a tévés változat is!

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.06 | 09:48

A Kis hableány musical-castingot Moana hangja nyerte.

Júliusban már bejelentette a Disney, hogy a szélesvászonra készülő, élőszereplős Kis hableány főszerepét az afroamerikai Halle Bailey fogja alakítani. Közben a stúdió ugyanezzel a történettel száll be a tévés musicalek mezőnyébe is, ahová főhősnőnek szintén egy olyan fiatal lányt kerestek, akinek nem számít a bőrszíne.

Pontosabban az volna a lényeg, hogy ne fehér hölgy testesítse meg Arielt – és úgy tűnik, találtak is valakit, aki megfelelő lesz. Az ABC csatorna elnöke, Karey Burke augusztus 5-én jelentette be, hogy Auliʻi Cravalho-t éri a megtiszteltetés: november 5-én a Wonderful World of Disney című adásban a 18 éves hawaii származású lányt láthatjuk majd a képernyőn.

 

View this post on Instagram

 

insert: gasp!

A post shared by Auli’i (@auliicravalho) on

A hölgy, kinek ereiben puerto rico-i, portugál, kínai és ír vér is csordogál, nem első alkalommal fog Disney-hercegnőt alakítani. A 2016-os Moana című moziban a címszereplőnek már kölcsönözte a hangját.

 

View this post on Instagram

 

I try my best 😜 @seventeen 💕 link in bio my loves!!

A post shared by Auli’i (@auliicravalho) on

Cravalho mellett Queen Latifah és Shaggy is domborítani fog a képernyőn. Az Oscar-jelölt színész-énekesnő Ursula bőrébe bújik, míg a Grammy-díjas jamaikai sztár Sebastiant hozza. A klasszikus rajzfilm idén 30 éves, és a Disney nagyon oda fogja tenni ezt az élő, kosztümös verziót a jeles alkalomra, teszi hozzá a Yahoo.com.

 

View this post on Instagram

 

👁✨

A post shared by Auli’i (@auliicravalho) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló