Vállalatok

A Disney így nyomná le 2019-ben a Netflixet

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.27 | 12:36

Disney Play – itt fog menni jövőre a Jégvarázs, meg a Pixel és Marvel mozik zöme.

A streamelő óriások harca új fejezethez érkezett: a Netflix nagy kihívója lehet a Disney stúdió is. A faék egyszerűséggel csak Disney Playnek keresztelt divízió 2019-ben szeretné padlóra küldeni a leghíresebb házimozi szolgáltatást.

Egy éve ilyenkor jelentette be a cég, hogy nagyszabású terveket dédelget a kanapéhuszárok meghódítására: saját gyártású filmjeit nemsokára már nem a Netflix tűzi műsorára, hanem a stúdió önálló csatornája. Jövőre indul el a szolgáltatás, olyan repertoárral, mely nemcsak a Moanát és a Jégvarázst jelenti, hanem a Marvel és a Pixar fémjelezte alkotásokat is felöleli.

A Toy Story 4, illetve a Hangya és a Darázs is itt lesz látható, viszont a Daredevil és a Jessica Jones megmarad az eredeti streamelőnél.

Mennyi az annyi?

A Disney vezérigazgatója mindenki megnyugtatására közli, hogy a szolgáltatás ára a Netflixé alatt fog maradni: azaz a havi 8-14 dollárnál mérsékeltebb díjat terveznek.

Bob Iger szerint

Ez lesz a 2019-es év legnagyobb dobása, a stúdió részéről.

Nem is baj, ha belehúznak, ugyanis a Cnet szerint a konkurencia idén májusban már többet ért a médiacégek piacán: a Netflix esetében 153,8 milliárd dollárról beszélünk, míg a Disney ára 152 milliárdnál állt meg.

Three days until @MarvelStudios’ #AntManAndTheWasp. Get tickets now in bio.

A post shared by Disney (@disney) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.