Sorozatok

Erős évkezdés lesz Sherlockkal, amiért 2017-et különösen vártuk

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.01 | 09:45

„Bátyja”, Mycroft avat be a visszatérés részleteibe.

Youtube
Youtube

Meghal-e Mary? És Mycroft? Ehhez hasonló kérdéseken feszülnek a rajongók, melyekre most Mark Gatiss kísérel meg spoiler-mentesen válaszolni. Gatiss nemcsak Mycroftot alakítja, de szerzőtársa és producere is a BBC One  sorozatának, mely Benedict Cumberbatch főszereplésével fut. A bűnügyi dráma folyam három éve veszi le a lábáról a nézőket, és a várva várt negyedik széria január elsején vagyis ma indul el.

via GIPHY

Mycroft a Rolling Stone videójában oszt meg pár izgalmas információt, és rak helyre néhány rajongói konteót is, mely az új szezon kapcsán már világot látott. Egyike ezeknek a „Mary meghal, így John és Sherlock fogja felnevelni a Watson-bébit” elmélet, melyet így kommentál:

Hogy Mary meghal-e vagy sem – igaz, igyekszünk hűek lenni Sir Arthur Conan Doyle regényfolyamához, de elég nagy szabadságot is élvezünk, azaz nem muszáj ugyanúgy tennünk, ahogyan a szerző megírta. Szóval legyetek résen!

Gatiss egyértelműen elutasította azt a tippet, miszerint „az új rész egy disztópikus Londonban játszódna, ahol a megviselt Sherlock, és az ő hűséges droidja, Watson robot” volna a főszereplő. Sőt, rá is tett egy lapáttal:

Már most is egy olyan nyomasztó, futurisztikus Londonban élünk, ahol elég lenne egy dokumentumfilmet forgatni. Egymást üldöznénk és azon siránkoznánk, hogy ez már a megvalósult The Man in the High Castle.

utalván ezzel a Philip K. Dick alternatív jövőt felvázoló regényére, melyből 2015-ben sorozat is készült.

A Toby Jones által megformált új gonosz, Culverton Smith tekintetében elég szemérmesen válaszolgatott. Hogy tényleg ő lesz-e egy harmadik Holmes testvér, illetve hogy Mycroft esetleg gyilkosság áldozata lesz-e, elvigyorodott:

Ez a kedvenc kérdésem. Csak várjátok ki a végét!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.