Sorozatok

Jön az új Twin Peaks, ideje beszerezni a megfelelő tárgyakat

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.03 | 10:45

Ha a LEGO-készletről lecsúsztál volna, adunk pár tippet, a színezőtől a fánkig.

Citizenbrick
Citizenbrick

2017-ben visszatér az 1990-ben indult, kultikus tévésorozat, melyre a marketingesek már elkezdtek ráhangolódni, vagyis lényegében bármit megpróbálnak ránk sózni a sorozat címével vagy szereplőivel. Ha karácsonyra nem sikerült éppen duglászfenyőt állítani (ez a fafaj a történet elején teljesen lenyűgözi Cooper ügynököt), jó erős kávéval és filmzenével is felidézhettük a szériát.

A szerencsésebb rajongók talán megkapták a limitált szériás Citizen Brick-féle LEGO-szettet is, ami sajnos már teljesen elfogyott. Vigasztalásul itt van pár tipp, és szemfülesebbek a téli kiárusításokon is lecsaphatnak pár kincsre.

Természetes, hogy pólókból és pulcsikból Great Northern-vízesést lehet rekeszteni, de nagyon menő például a Félszemű Jack logós, ami női változatban is kapható. Illetve a zokni és bevásárlótáska is cool, a visszaköszönő parkettamintával.

Store.sho.com
Store.sho.com

Babát varrni főleg hölgyek szoktak, és ez a szett nem is olyan vészesen drága: 7 ezer forint körül megúszhatjuk, Bettyoctopus oldaláról rendelve (a gyerekeknek azért ne a halott Laura Palmert válasszuk):

Bettyoctopus
Bettyoctopus

Tuskó Lady is kapott üdvözlőlapot, ahogy a főbb karakterekkel is üzenhetünk, ezen az elegáns offline módon, mindössze egy ezresért. Van ceruzakészlet is, idézetekkel, ami persze csak az igazi rajongóknak mond sokat. Hozzá dukáló, színező füzetet is beszerezhetünk, 1400 forint körül.

Közeleg a farsang, és a legtöbb Twin Peaks-ihletettségű jelmezt turkálóban vagy nagymamánk gardróbját feltúrva is simán megoldhatjuk. Külön fénypont lehet Lucy ’90-es éveket összegző szettjére való utalás (az a bodorított frizura!), illetve Audrey hatvanas éveket idéző kollekciójának egyike, persze erős sminkkel.

Jól jöhet egy cseresznyés pite recept is, de az igazi ütős cucc a fánk lesz. Sejtjük, hogy ez a süti az új szériában is komoly szerepet kap, ahogy ez az előzetesből is kiderül. Az amerikai fánk receptjét és elkészítési módját itt is megtaláljuk:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló