Sorozatok

Itt a műsor, amiért Maggie otthagyta a Walking Deadet

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.12 | 12:18

A titkosügynökös Whiskey Cavalier február 24-én rajtol.

Lauren Cohan a kilencedik szezon első felében távozott a The Walking Deadből, akárcsak Rick seriff. Az AMC horrorsorozatát jó időre lecserélte egy új kihívásra, ugyanis azt vette észre magán, hogy az utóbbi időben már csak rutinból játszotta Maggie-t.

Az újdonságot számára a Whiskey Cavalier főszerepe hozta el, az ABC csatorna felkérésére, amely sorozatban Scott Foley oldalán domborít majd. Közvetlenül az Oscar díjátadó után tűzi az adó a műsorára a vadiúj szériát, mely a

magas oktánszámú dramedy

besorolást kapta, és február 24-én, vasárnap lesz először látható.

 

View this post on Instagram

 

Very excited to announce this! Whiskey Wednesdays starting February 27th! 10|9 Central ???! @whiskeycavalierabc

A post shared by Lauren Cohan (@laurencohan) on

Foley a címszereplő titkosügynököt alakítja (akit eredetileg Will Chase-nek hívtak), míg Cohan karaktere Frankie Trowbridge néven fog futni. Ketten irányítanak majd egy csapat kémet, miután a férfi túlesik egy megrázó szakításon. Ekkor ismerkedik meg a CIA kötelékében tevékenykedő nővel, akit aztán Fiery Tribune néven szólítanak a világmegváltó akciók ideje alatt.

via GIPHY

Hivatali intrika, szerelem, hősiesség és sok humoros helyzet tarkítja majd a kémhálózat mindennapjait. A hab a tortán az Uproxx szerint az volna, ha a jelenleg épp szabadúszó Andrew Lincoln vágna rendet az Oscar ceremónián, a kollegina debütálása előtt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.