Sorozatok

SPOILER: Ha egy Walking Dead-színész új műsorra szerződik, a karakterét kinyírják?

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.21 | 18:54

Színészi taktikázás volna egy új pilot, vagy tényleg elbúcsúzhatunk az egyik főszereplőtől?

Amikor Sonequa Martin-Green bekerült a Star Trek: Discovery parancsnoki hídjára, akkor még mindenki úgy gondolta, hogy párhuzamosan a The Walking Deadben is szerepelni fog. De nem így történt: Sasha nevű karaktere bizony hamar eltávozott az élők sorából.

Most úgy hírlik, hogy egy újabb TWD-színész is leszerződött egy másik sorozathoz. A különbség egyfelől annyi, hogy ezúttal főszereplőről van szó, a tervezett forgatás pedig egy olyan sorozat előfutára lesz, ami később a zombishoz hasonlóan szintén nagyot mehet.

Természetesen a Gizmodo sincs száz százalékig meggyőződve arról, hogy ebben az esetben is vérveszteséggel kell számolni, de nyomós érveket sorakoztat fel a karakter kiiktatása mellett.

A post shared by Andrea Rodriguez (@puppies_max) on

Innentől SPOILER jön!

A Hollywood Reporter ugyanis megszellőztette, hogy az ABC egy új pilothoz válogat szereplőket, és a rostán fennakadt Lauren Cohan, azaz Maggie is. Egy ügynökös drámáról volna szó, mely Whiskey Cavalier néven fut, és Scott Foley már biztosan részt vesz a produkcióban. Cohanról tudni lehet, hogy egy ideje küzd már a szerződése miatt a zombis sorozat gyártójával, ugyanis jelenleg semmi garancia nincsen arra, hogy a kilencedik szezonban fel fog bukkanni.

Már látványosan keresi a következő munkát, és arra használja fel a castingra járást, hogy nyomást gyakoroljon az AMC-re.

De egy próbaepizód még nem jelent automatikus elköteleződést: Cohan hamar kipipálhatja majd, akár két szezon közt is, aztán gond nélkül visszatérhet a horrorba. Az mindenesetre aggasztó, hogy egyáltalán más meló után nézett, főleg hogy a nemsokára adásba kerülő, nyolcadik szezon szinte teljesen leforgott már. Így a 36 éves színésznő pontosan tudja, hogyan alakul majd karakterének sorsa.

Az új részek napokon belül itt vannak, és a Rick után következő legfontosabb szereplők között ott van Maggie is, aki ráadásul gyereket vár. Sorsdöntő események jönnek, és nem volna ildomos ötlet pont őt kinyírni.

A post shared by Lauren Cohan (@laurencohan) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.