Sorozatok

Nézd, amíg lehet: hamarosan az összes Marvel-sorozat eltűnik a Netflixről

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.13 | 08:18

A Netflix 2015-ben kezdte el készíteni a kifejezetten felnőtteket célzó szuperhősös sorozatait, amit olyan remekül tett, hogy el sem tudnánk már másképp képzelni ezeket a karaktereket.

Nagyon úgy áll a dolog, hogy hamarosan az összes Netflixes Marvel-sorozat eltűnik a streaming szolgáltató kínálatából. Ez azt jelenti, hogy Daredevil, Jessica Jones, a Megtorló, a Vasököl, és Luke Cage is búcsúzik, ezzel együtt lezárva egy kifejezetten gyönyörű időszakot.

Több külföldi portál szerint a karakterek földhözragadt sorozatait már csak a hónap végéig lehet elérni, azután pedig teljesen eltűnnek. Legalábbis ezt a figyelmeztetést láthatja több nem magyar nyelvű előfizető, ha elindítják valamelyik szériát: “Ez a sorozat március 1-ig elérhető”.

Azt azonban nem tudni, hogy ezután mi lesz a sorsuk: esetleg felkerülnek a jogok tulajdonosának saját szolgáltatására, a Disney+-ra, vagy végleg el kell őket engednünk? De az is kérdőjeles, hogy Charlie Cox és Vincent D’Onofrio után az egeres cég mely színészek munkájára tart még igényt, már ha egyáltalán akarnak bármit is kezdeni a továbbiakban a népszerű karakterekkel.

A Netflix egyelőre nem kommentálta a dolgot, de Daredevil és Kingpin Marvel-filmuniverzumbeli debütálásuk után nagyon meglepődnénk, ha ez végül másképpen alakulna. Tehát ha valamelyik kimaradt volna, esetleg újranéznéd a kedvenced, akkor mindenképpen taposs bele, ugyanis alig két hét múlva már csak a hűlt helyüket találod.

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.