Sorozatok

Hurrá, jön egy westernes rész a Walking Dead sorozatban

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.11 | 18:18

Szűk keresztmetszet a westernes új rész címe.

A múlt heti epizódban úgy tűnt, hogy ismét magához tért a gyengélkedő AMC-sorozat, és Samantha Morton volt az, aki hátborzongatóan nagyot ment. Suttogókkal a kultikus Walking Dead ismét régi fényében ragyog: ósulis horror kockáztatás, hősiesség és még humor is kerül a Szűk keresztmetszet című epizódba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Startimes NG (@startimesng) on

Innentől SPOILER!

Western-elemeket is felvonultat a friss rész, melyben a hilltopiak Darylékért aggódnak. Pontosabban szólva – bíznak benne, hogy az íjászék sikerrel járnak – amiben a siket Connie-nak is nagy szerepe lesz. Daryl sokat kockáztat Lydia megszöketésével – a közösségre ismét ráhozhatja a Suttogókat. Egy elhagyott épületben ezt vitatja meg a vakmerő csapat, ahol a legfelső emeletre kimászásuk adja a szimbolikus címét az epizódnak.

Így a kóborlóktól, és a köztük meghúzódó Suttogóktól is biztonságos távolságra kerülnek. Onnan a magasból szemmel tarthatják a hordát, és Connie csúzlija is működésbe lép. Daryl emberére akad Beta személyében, akár Rick és Negan párbajai is eszünkbe juthatnak. Ryan Hurst, a Suttogók második embere szinte fölébe kerekedik az íjásznak, de az máris sejthető, hogy itt két, halhatatlan titán feszül egymásnak. És a győztesen távozó hilltopiak nem is sejtik, hogy a feldühödött ellenfél micsoda bosszút fog forralni!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daryl ‘Bloody’ Dixon {5.5K}?? (@twdvsdaryl) on

Eközben a Királyságban is zajlik az élet: itt a humor játssza a főszerepet. Egy új ellenség kerül a látóterünkbe: a furcsa piros szimbólumot maga után hagyó Highwaymen csoportulásról van szó, akik nem a Megváltókból váltak ki, mert Jedet és társait Carol már kiiktatta. Ezek az útonállók a vásárra igyekvőket vámolják meg, Ozzy vezetésével. Angus Sampson játssza a „kalózvezért”, akiket Carol egy jó ajánlattal talál meg: fizet azért, hogy járhatóan tartsák a hozzájuk vezető utakat. Cserébe ők is eljöhetnek a Királyságba, ahol a moziba is beülhetnek. Taráék is összefutnak Ozzyékkal, ekkor kerül sor a western-jelenetre.

Ami kínos, hogy Harry nem domborít semmit ezúttal, és nem valószínű, hogy ők lennének az új Maggie-Glenn-páros. Nagyon nagy lesz viszont Beta – aki Opie-ként a Kemény motorosokban már villantott. Daryl és Connie közt is alakul valami kémia, és reméljük, a macho végre hajat is mos majd. Tammy Rose Suttonék megtartják a csöpp suttogó-babát, említi meg az Uprox.

Címlapkép: Instagram


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló