Sorozatok

A Trónok harca írója szerint nem ennek kellene lennie az utolsó évadnak

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.10 | 15:48

George R. R. Martin még nem fejezte be a regényfolyam záró részét, a sorozat írói az ő útmutatásai alapján előre dolgoztak. Lehet, hogy ő mégsem itt hagyja abba?

(kép: Angela Weiss / AFP)

A szerző a sorozat záró évadának New York-i premierje alkalmából nyilatkozott a vörös szőnyegen, és azt mondta, hihetetlen, hogy már vége, mert olyan, mintha csak most kezdődött volna. Majd sejtelmesen annyit mondott, hogy nem ennek kellene lennie az utolsó évadnak, ő ugyanis tudta volna még folytatni. Ismerve mondjuk, hogy milyen sebességgel írja a könyveket (nem túl gyors), megértjük, hogy a sorozat alkotói nem vártak rá. Az utolsó epizód után mondjuk mindenképpen érdekes lesz eljátszani a gondolattal, hogy merre mehetett volna még a történet 3-4 évadon keresztül.

Az biztos, hogy a 8. szériával az HBO lezárja ezt a történetet, a jövőben pedig, ha a hírek igazak, valamilyen mellékszálból csinálnak új sorozatot, a hírek szerint több sztorit is fejlesztenek A tűz és jég dala regénysorozatból, korábban mi is körbejártuk, mik azok az ismert történetek és kik azok a szereplők, akikből jó sorozatot lehetne csinálni. Szóval Martin világa marad, de a Trónok harcának búcsút inthetünk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.