Sorozatok

Trónok harca menő zenékkel, jöhet?

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.23 | 08:18

Nem csak a brit vörös asszony zenél, de Travis Scott és SZA is nekiugrott a Power is Powernek.

A Trónok harca valami szokatlannal állt elő húsvét vasárnapon. Egy új formátummal jelentkezett az HBO, amikor felkérte a Florence + the Machine-t, hogy dolgozza fel a Jenny of Oldstones-t. A dal, amit a Florence Welch-vezette brit indie formációnak adtak átgondolásra, a stáblista alatt hangzik el egyébként.

via GIPHY

A Ramin Djawadi-féle klasszikus motívum helyett a nyolcadik szezon második epizódja (A Knight of the Seven Kingdoms) zárásaként az a komor dal szólal meg, amit Podrick énekel a társainak a baljós csata előtt.

 

View this post on Instagram

 

⚰️

A post shared by Florence Welch (@florence) on


Nem tudunk más művészről, akit a befejező szezonhoz személyesen maga a fantasy-sorozat két agya, David Benioff és D.B. Weiss kért volna fel:

Mindigis nagy csodálói voltunk Florence-nek, és a második évad trailerében is az ő Seven Devils című dala szól. Ennél megnyerőbbet még nem hallottunk. Régóta bennünk motoszkált, hogy ezt a túlvilági hangot valahogyan a műsorba illesszük. Még mindig alig hisszük el, hogy rábólintott a közös munkára, és le is vett minket a lábunkról a végeredmény!

A vörös hajú Welch is lelkes:

Mikor először hallottam az éneket, olyannak tűnt, mint egy kelta altatódal. Ez a vonal mindig is a véremben volt, így éreztem, hogy ebből valami ki fog sülni. A Trónok harcának varázslata és rituáléi mindig is vonzottak, nem is beszélve a kosztümökről. Megtisztelő, hogy a befejezésben részt vehetek.

A ballada mögötti történet kulcsfontosságú a záró évadhoz. Egy westerosi mese az alapja, mely Duncan Targaryen herceg szerelmét énekli meg. Egy Jenny nevű, közrendű lányba habarodik a nemes, aki már korábban eljegyzett valaki mást. Így döntenie kell, hogy a Vastrónt választja, vagy a szívét követi inkább. Letette a koronát, ami után lázadás támadt, és ez sok emberéletet követelt. A legenda rezonálhat a Daenerys és Havas Jon közt zajló eseményekre is, teszi hozzá az EW.com.

Eközben Travis Scott sem tétlenkedett: SZA-t hívta segítségül, hogy egy Trónok harca-inspirálta videóval együtt tisztelegjenek a fantasy előtt. Az HBO és a Columbia records egy kollaborációs lemezt fog megjelentetni április 26-án, For the Trone címmel.

 

View this post on Instagram

 

Heavy

A post shared by SZA (@sza) on

ASAP Rocky, Chloe x Halle, Joey Badass, illetve az X Ambassadors szintén a fedélzeten van, és Scott-ékhoz The Weeknd csatlakozott még be, hogy megírja a Power is Power című balladát. A rapperrel már a Love Galore című dalán is együtt dolgozó énekesnő megosztott egy fotót készülő klipből.

 

View this post on Instagram

 

House of Flame Son of lord Jacques B Webster the 1st Husband of the Goddess K? Protector of the Seven Kingdoms Blatt

A post shared by flame (@travisscott) on

De Scott is megmutatta, milyen menő középkori stílusú, acél mellvértben és sötét bőrgatyában pózol. Nyilakkal díszített páncélja, és képének felirata a Hét Királyság védelmezői közé sorolja. A kanadai producer pedig – aki szintén kollaborált már Kylie Jenner pasijával a Wake Up című, Astroworld-tételen – egyenesen egy Vastrónos képet tett magáról közzé, írja az Uproxx.

 

View this post on Instagram

 

how i’m watching episode 2 tomorrow

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló