Sorozatok

Tévésorozat lesz a Gorillazból

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.28 | 17:33

Húzhatnánk a szánkat is, hogy na, egy újabb bőr, de nem tesszük, mert teljesen logikus lépés, hogy a virutális zenekar történetét animációs sorozatban dolgozzák fel.

A virtuális zenekar mögött megbúvó nagyon is valóságos kreatív emberi gépezet vizualitásért felelős fele, Jamie Hewlett nemrég beszélt arról egy interjúban, amit a Q magazinnak adott, hogy elkezdtek egy 10 részes tévésorozatot fejleszteni a Gorillaz 4 figurájának (Murdoc, Russel, 2D és Noodle) kalandjairól.

Korábban úgy volt, hogy a Dreamworksszel készítünk egy mozifilmet, de ebből aztán nem lett semmi, mert túl sötétnek találták a sztorit ahhoz, hogy elverjünk rá néhány százmilliót

mondta Hewlett, hogyan kötöttek ki végül a tévésorozat ötlete mellett.

Pár nappal később Hewlett egy másik interjúban már azt is elárulta, hogy a tévésorozat jövőre lesz látható, és hogy rendezi az első és az utolsó epizódot, a többi nyolcat pedig majd valaki más fogja, mert ha neki kéne, akkor abba belehalna. Az animációs sorozat egyébként hagyományos technikával készül, amit Hewlett személy szerint jobbnak talál, mint a manapság divatos CGI. Azért döntött így, mert nem a látvány lesz a fontos, hanem a karakterek, és a velük való játékra a 2D szerinte alkalmasabb.

Gorillaz – Saturnz Barz (Spirit House)

Featuring Popcaan.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.