Sorozatok

Egyáltalán nem jött be a közönségnek a Trónok harca legutóbbi epizódja

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.30 | 20:33

Hiába a hatalmas csata, valahogy nem úgy sültek el a dolgok az utolsó évad harmadik részében, ahogy kellett volna. Vigyázz, lehetnek SPOILERek!

Ahogy arról mi is írtunk, valahogy mást vártunk az Éjkirállyal történő nagy összecsapás végén, és az értékelések alapján sem ez volt a sorozat eddigi legjobb epizódja. A Rotten Tomatoes-on a nézői szavazatok alapján 78 százalékon áll, ami erős közepes, legutóbb az ötödik évadban kapott ilyen rossz értékelés a sorozat egy része, és összességében is csak két epizód áll kevesebb százalékon, úgyhogy a Hosszú éjszaka címet kapó rész a sorozat egyik leggyengébbje. A legrosszabb epizód a netes szavazatok alapján egyébként az a rész, amiben Sansát megerőszakolták. A többi rész átlagosan 90% felett teljesít, úgyhogy valami tényleg nem volt oké.

Na de mi?

Sokan panaszkodtak rá, hogy nagyon sötét volt a jelenetek nagy része, ami persze kellett a hangulat fokozásához, de így tényleg csak egy teljesen besötétített szobában lehetett megnézni az egészet, és így is néha alig lehetett látni, hogy mi történik. A tüzes jelenetek viszont pont a sötét miatt nagyon látványosak voltak. Szerintünk nem volt ezzel baj, de rá kellett készülni, be kellett sötétíteni, az biztos. Érdemes megnézni a készületekről szóló videót itt fent!

Ráadásul a záró évad felénél lényegében megszabadultunk az Éjkirálytól, aki eddig a legveszélyesebb fenyegetésnek tűnt. Oké, elég nagy véráldozatokat követelt a csata, meghalt pár népszerű karakter, de az össze fontos szereplő túlélte, nem ezt szoktuk meg eddig. Ami még fájóbb, hogy az Éjkirályról alig tudtunk meg valamit, legalább egy mondatot szólhatott volna Branhoz, mielőtt Arya lezúzza.

Kicsit félünk, hogy a végére elrontják ezt a kiváló sorozatot, de még van három hosszú rész, jöhetnek nagy fordulatok.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló