Sorozatok

Több jelentős karakter is meghal majd a Stranger Things 4. évadának a végén

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.28 | 10:48

Az alkotók szerint jobb lesz előre felkészülni, mert az évadzáróban több karakter is meghal majd.

Már csak napokra vagyunk a Stranger Things negyedik évadának egészen grandiózusnak ígérkező, mozifilmekkel méltán vetekedő zárultától, így internet szerte egyre forróbb téma lesz, hogy ezúttal vajon kitől, vagy kiktől kell könnyes búcsút vennünk.

Eddig minden évadban eltávozott egy karakter, de ők jellemzően mellékszereplők voltak, míg a nézők kedvencei viszonylagos biztonságban voltak eddig – legalábbis még a leghúzósabb helyzetekből is sikeresen verekedték ki magukat. A 4. évadban is akadnak, akiknek az esetleges halálát már előre láthatjuk jönni, de minimum utalások vannak rá, ugyanakkor a Duffer testvérek a Variety-nek azt is elárulták, hogy rajtuk túl is akad még kikért aggódni.

“Nem igazán akarom előre lelőni, de [nézőként] én biztosan aggódnék a karakterekért a 2. fejezetbe (Volume II-be) lépve” – mondta Ross Duffer a portálnak.

Az alkotó azt is hozzátette, hogy ez az évad minden eddiginél sötétebb, ezért a befejezése is ennek megfelelően fog alakulni. A karakterek, akikért eddig minden rajongó aggódott, négy évad alatt felcseperedtek, nem gyerekek többé, így tulajdonképpen velük is megtörténhet bármi – de hogy tényleg meg is fog, arra nyilvánvalóan már nem adott választ.

A baljós előérzetet még tovább fokozza az évadzáró legfrissebb előzetese, amiben Vecna óriási vérontást ígér, ami nyilván a Nancy-Steve-Eddie-Robin társaságra nézve lehet aggasztó, de a Hopper-Joyce-Murray-Dmitri négyes esélyei sem túl jók, akik a világ végén lévő orosz kényszermunkatáborban próbálnak túlélni egy elszabadult demogorgonnal és mérges orosz katonákkal szemben.

Július elsején remélhetőleg minden kérdésünkre választ kapunk majd, addig viszont érdemes lesz lélekben felkészülni, ugyanis könnyen megeshet, hogy egy-két fontosabb szereplővel most találkozunk utoljára.

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.