Sorozatok

Már most nagyon várós: western sorozatot csinálnak a Coen testvérek a Netflixnek

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.10 | 17:52

Nem kérdés: a Coen testvérek az egyik legeredetibb alkotópáros Hollywoodban. Amihez nyúlnak, arannyá válik, a szakma, a közönség rendszerint zabálja a filmjeiket. Új projektjük helyszíne: a Vadnyugat.

(kép: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Írják és rendezik a The Ballad of Buster Scruggs című hat részes sorozatot. Antológia lesz, tehát nem összefüggő történet, de az esélyes, hogy a különböző részek több ponton is csatlakoznak egymáshoz. Pontos premier dátum nincsen, 2018-ban valamikor.

Az Oscar-díjas testvérpár nemcsak rendezi, de írja is az antológiát, sőt részben a produceri teendőket is ellátják. Joel és Ethan így kommentálta a hírt:

We are streaming motherf—ers!

Az biztos, hogy a sorozatot nemcsak a rajongók várják már nagyon, de a Netflixnél is pozitívan állnak a dologhoz. A stream-szolgáltató jó eséllyel nem is fog nagyon beleszólni a munkálatokba, szóval egy igazi, hamisíthatatlan elborult  Coen-film várható.

Legutóbbi western filmjük a 10 Oscar-díjra jelölt A félszemű volt, amit szinte kötelező évente újra nézni, a zenéje meg időről-időre itt cseng a fülünkben!

Merci reklám megvolt?

Forrás: youtube.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló