Sorozatok

Hatalmas jófejség az IKEAtól: már szabásmintát is csináltak a Trónok harca köpenyekhez

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.15 | 16:58

Nemrég derült ki, hogy a sorozat jelmeztervezői az áruház egyik szőnyegéből csinálták az Éjjeli Őrség tagjainak palástját. A rajongók sorra vásárolják fel a szőrméket, hogy abban fotózkodjanak, most pedig az IKEA is beindította a mémgyárat.

A történet röviden: a részenként sokmilliós (dollárban persze) költségvetésű Trónok harca egyik jelmeztervezője, Michele Clapton megosztott egy kulisszatitkot, miszerint az Éjjeli Őrség palástjának szőrmegallérjait egy ikeás szőnyegből készítették el, és ahogy ez lenni szokott, több se kellett a rajongóknak, azonnal mindenki elkezdte felkutatni az áruházban a SKOLD nevű, báránybőrből készülő szőnyeget, hogy legalább egy fotót csináljanak vele. De a maga az áruház is rögtön meglovagolta a hirtelen jött extra népszerűséget ilyen fotókkal:

Ráadásul a legnagyobb poént is maga az IKEA szállította a mémmé vált termékük mellé. Az összeszerelési útmutatójuk stílusában elkészítették és kiposztolták a Facebookjukra a Trónok harca palást elkészítési útmutatóját. LOL:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.