Sorozatok

Elkészült a Nestflix, ami az összes kamu filmet egy helyre gyűjti

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.17 | 14:18

Elkészült egy olyan Netflix-szerű oldal, ami kigyűjti az összes olyan filmet és sorozatot, amik csak filmekben és sorozatokban léteznek.

Van itt olyan, aki emlékszik még a South Parkban futó műsorokra? Olyanokra mint a Terrance és Phillip Show, a Fehér Csókák Házakat Újítanak, a Russel Crowe bunyózik a világ körül, a Jézus és a haverok? Esetleg rémlik a Trópusi Viharból a Jámbor Jack, vagy a Scorcher 1-2-3-4-5-6? A Jay és Néma Bob Visszavágból a Good Will Hunting 2: Hunting Season, esetleg a Dákónvágó?

A híres és kevésbé ismert, de nem kevésbé emlékezetes film a filmben gegeket napestig lehetne még sorolni, hiszen valamennyi kedvencünkben – legyen az sorozat vagy film – olykor-olykor feltűnnek ilyen fiktív műsorok. Némelyiket még el is tudnám képzelni valódi műsorként is, és nagyon úgy tűnik, hogy ezzel bizony nem vagyok (vagyunk?) egyedül.

Egy zseniális ötlettől vezérelve ugyanis megszületett a Nestflix, ami a névadójához hasonlóan, Netflix-szerűen összegyűjti ezeket a kizárólag filmekben és sorozatokban létező duplán fiktív műsorokat, mintha azok valóban léteznének.

Az oldalt nem mellesleg Lynn Fisher dizájner készítette nagyjából a fenti elborult ötlet mentén, a belefektetett munka azonban egészen csodálatra méltó. Már a kamu műsorok kigyűjtése is óriási teljesítmény, hiszen több ezer – és még annál is több létezhet, de hogy mindezt külön stílus szerint kategorizálva tette, továbbá mindegyikhez külön ismertetőt, stáblistát, képeket is mellékelt az egészen elképesztő, de még azt is külön feltünteti, hogy melyik valódi filmben/sorozatban és mikor voltak láthatóak. Sőt, az oldalon van egy külön kereső is, de a műsorok alatt még ajánlókat is kapunk.

Ezeket viszont csak böngészni lehet, megnézni valószínűleg jogi okokból nem lehet őket.

Viszont minden általunk ismert geg megtalálható a Nestflixen, olyan klasszikusokkal az élen, mint a Reszkessetek Betörők filmje – amivel elüldözi Kevin a pizzafutárt, az Utolsó akcióhősben látható Jack Slater mozik, a Becstelen Brigantyk háborús filmjei, a Jóbarátokban Joey szereplésével készült filmek és sorozatok, az Odaát Dr. Szexije, vagy még nagyon-nagyon sok más mellett a The Officeban Michael álmaként az irodával forgatott Threat Level Midnight. És még jelenleg is bővül a kínálat!

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.