Sorozatok

Ezek az újdonságok jönnek a Disney+-ra

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.01 | 14:18

Amíg az Amazon és az HBO dühöngve vívja a fantasy-háborút, a Disney szép csendben mindenki mást leköt: nagyon változatos új kínálat érkezik a jövő héten!

Október 3.

Magyarországon hétfőtől nézhető a végső fináléhoz vészesen közelítő The Walking Dead legújabb része. Jó hosszan integetünk a több mint egy évtizede tartó zombihisztériának: tavaly augusztustól októberig, aztán idén februártól áprilisig 8-8 epizód jött ki a 11. évadból, amit mi magyarok még nem a Disney+-on láthattunk, de a jövő héttől rajtoló utolsó etapot – ugyancsak nyolc résszel – már itt is végig nyomhatjuk. Az érzelmes, de közben nem kevésbé véres drámává alakult történet a több helyszínre szakadt kolóniák végső egyesülésében, vagy megsemmisülésében fog kiteljesedni.

We are Negan!

Szintén hétfőtől látható A legjobb pizza újabb néhány epizódja. Fogyókúrázóknak életveszélyes vetélkedő ez, hiszen a világ minden szegletéből hívja össze azokat a versenyzőket, akik saját állításuk, vagy vendégkörük szerint a legjobbat készítik az ősi olasz ételből. A tésztacsodák egyetemes egyetértésben az emberiség kedvencei, szóval ez a pizzabajnokság több mint értvágygerjesztő: arra is rávehet, hogy úgy használd a sütőt, ahogy eddig még soha!

Október 5.

Szerdától streamelheted a Star Wars: Andor legújabb, 5. epizódját. A Disney+ először fárasztó ötletnek tűnő újabb Star Wars sorozata az egész világon kellemes meglepetést okozott: a kritikái jók, a nézettsége kilőtt, a hangulatára, színészeire sincs panasz, szóval minden jel szerint mégis volt értelme külön történetet írni a Zsivány egyes hősének. Nem gondoltuk volna, de tényleg! Cassian Andor egy veszélyekkel teli korszakában él a Galaktikus Birodalom felemelkedésének, és még ha kezdetben nem is annyira akarja, csak lázadóvezérré válik.

Izgalmas kémtörténet egy messzi-messzi galaxisban.

Szintén szerdán találkozhatsz először a Disney+-on a Kerge Kacsák: Így kell tarolni! második évadának 2. részével. A klasszikussá nemesedett vígjátékból kinőtt gyerekhokiklubos vígjátéksorozat Minnesota egyik legjobb diákcsapatának edzésein bohóckodik. Ezúttal van egy kis dráma: amikor Evan-t kirúgják a Kacsáktól, az anyukája úgy dönt, saját csapatot alapít.

Új sorozat is érkezik A mackó címmel, ami Carmy, a fiatal fine dining séf sztorija: Chicagóba érkezik, hogy átvegye a családi éttermet, de nem csak annak működését, hanem saját magát is át kell alakítania, ha boldogulni akar.

Ugyanezen a napon érkezik az American Horror Story-val nem összekeverendő American Horror Stories legfrissebb része. Az antológia sorozat legfeljebb apró elemeiben kapcsolódik az eredeti szériához, és eddig finom szólva is hullámzó minőséget nyújtott. Talán most magára talál!

A szerda olyan további sorozat új részeit hozza még magával a Disney+-on, mint A nagy öreg, az Üdv, Wrexhamben!, a Vigyázz, ufók! (halloween-i különkiadás) és a Nők Tajpejben.

Október 6.

Már a hétvégére hangolva válik elérhetővé a She-Hulk nyolcadik része, és ha szereted a sorozatot, ne hagyd ki az utolsó előtti felvonást, majd az október 13-i finálét, mert nincsenek jó sejtéseink a folytatását illetően! Eddig barátok között szólva is megosztja a közönséget, amin itthon a bénácska címfordítás sem sokat segített.

Mivel a Disney+ előszeretettel vásárolja fel a hulu sorozatait, nálunk is látható a The Kardashians, amiből a második évad 3. része jelenik meg. Micsoda hiánypótló műsor – ha az ember aranyketrecben tépelődő öntelt majmokat akar nézni…

Október 7.

A szolgáltató saját gyártású műsorai közül ezen a napon az Éjjeli farkasból kapsz egy különkiadást, míg olyan mozikkal is felkerülnek a kínálatba, mint a Pókember 1-2-3.

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.