Sorozatok

Még akkor sem tudnál egy szót sem kihúzni Havas Jonból, ha Cornwall hercegnője vagy

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.21 | 14:43

Camilla hiába próbálkozott, Kit Harington nem spoilerezett.

Az NME számol be arról az aranyos esetről, mely során kiderült, mennyire kemény srác ez a Havas Jon. Egy fondorlatos arisztokrata sem tudott rá olyan nyomást gyakorolni, hogy bármit is eláruljon a Trónok harca akkori fordulataiból.

Kit Harington még 2015 nyarán kapott meghívást Cornwall hercegnőjétől, hogy csatlakozzon a királyi család asztaltársaságához. A Wimbledoni tenisztorna idején megesett összejövetelkor ott tartott a sorozat, hogy Havas Jont éppen „megölték”.

#kitharington #jonsnow #photoshoot #gameofthrones #wolf #gunpowder #bbc

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonn) on

Camilla azonnal a lényegre tért, tudni akarta, hogyan alakul a szereplő végzete. Habozás nélkül, és a bemutatkozást is mellőzve faggatni kezdte a 30 éves színészt:

Akkor most te tényleg meghaltál?

Harington azzal a poénnal lőtte el az egészet, hogy maga elé képzelte, ahogyan a hercegnő és párja, Károly herceg az ágyban izgulják végig az epizódokat.

A brit színészt is megérintette érzelmileg, hogy már a sorozat vége felé járnak, de tisztában van vele, hogy a befejező, nyolcadik szezon időzítése pont megfelel.

Kíváncsian várom a végét, nyolc év tökéletesen elég volt a sorozatból. Nem szeretném tovább húzni. Vannak a tarsolyomban egyéb filmtervek is.

Kosztümös dráma forgatás mellett nősül is: kolleganőjét, Rose Lesliet veszi el.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.