Sorozatok

Harry herceg barátnője, Meghan Markle kiszállna a Briliáns elmékből

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.14 | 09:54

Harry herceg színésznő párja a tévésorozatbeli vőlegényével együtt lépne le.

Nemcsak Patrick J. Adams, hanem egy másik színész is otthagyni készül a Suits című tévésorozatot. Kettejük közül Meghan Markle az ismertebb, ugyanis Harryvel, az ifjabb brit herceggel jár. A tévés dráma hetedik szezonját még a szerződésük értelmében mindketten vállalták: a befejező hat rész 2018 elején kerül adásba.

Hogy hogyan folytatódna a nyolcadik szezon, arra még nincsen konkrétum – egyelőre nem közölt a gyártó csatorna erre vonatkozó információkat az USA Today megkeresésére.

Adams a kezdetektől az egyik vezető szereplő: Mike Rosst alakítja, aki egy előkelő manhattani ügyvédi irodának dolgozik. Markle pedig a jegyese, Rachel Zane ügyvédnő bőrébe bújt – így kettejük közös távozását valószínűleg könnyebb is lesz megoldani. Az amerikai színésznő tavaly tett szert komolyabb ismertségre, amikor kipattant, hogy Harry herceggel találkozgat. A brit sajtó már a várható menyegzőt is pedzegeti egy ideje.

A Suits stábját erősíti még Sarah Rafferty és Rick Hoffmann is; Gina Torres pedig a hatodik szezon után lépett ki, de a mostani részekben is időnként feltűnik, mint vendégszereplő. Nem kizárt, hogy Torresre épülne egy spin-off sorozat is a közeljövőben.

Will Mike take Rachel’s advice? Watch a jaw-dropping new Suits TONIGHT at 9/8c on @usa_network.

A post shared by suits_usa (@suits_usa) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló