Sorozatok

A Russo-tesók képregény sorozattal indítják az évet

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.16 | 11:49

Anthony és Joe Russo, az Amerika kapitány: A tél katonája és Bosszúállók: Végtelen háború rendezői nem ülnek a babérjukon. Amíg mindenki arra kíváncsi, mi lesz Thanos csettintésének következménye, addig a páros executive producerként elkészítette Rick Remender és Wes Craig kult képregenye, az ORGYILKOS OSZTÁLY (Deadly Class) tévésorozat változatát.

Nálunk a Fumax Kiadó gondozásában februárban megjelenő képregény az Image Comics egyik legsikeresebb kiadványa. A Syfy csatorna által készített 10 részes sorozat Magyarországon kizárólag az HBO GO-n és az HBO-n lesz látható.

A széria hőse egy kiábrándult tinédzser, aki bekerül egy különleges suliba, ahol a bérgyilkosok legújabb nemzedékét képzik. Az erkölcsi kódexének fenntartását megnehezíti a könyörtelen tananyag, az egymással versengő klikkek, és a serdülőkorral járó bizonytalanságok is végzetesnek bizonyulhatnak számára.

A sorozat premierje január 17-én lesz, de az első rész premier előtt, december 20-tól már elérhetővé válik az HBO GO-n. A széria először eredeti nyelven, magyar felirattal érkezik, majd februártól szinkronosan is megtekinthető lesz az HBO csatornáján.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló