Sorozatok

A BBC tovább folytatná a Bolygónk, a Föld sorozatot

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.16 | 14:00

Sir David Attenborough a harmadik szezonra pont betöltené a 100. életévét.

BBC / Facebook
BBC / Facebook

A veterán brit természetfilmest nem vádolhatjuk azzal, hogy ülne a babérjain. Pedig ha valaki, akkor ő megtehetné, hogy egy esztétikus tengerparton sütteti a hasát, és hajlott kora is erre predesztinálná.

De a BBC-nél úgy látják, szükség lesz még Sir Attenborough szolgálataira, és van még feltáratlan szeglete bolygónknak. Szeretnék, ha még a filmes 100 éves kora előtt elkészülne egy újabb széria ebből az elképesztően érdekes műsorból, mely még a brit X-faktorra is rávert nézettségben. Egyértelműen sikeres a produkció, még a fiatalok körében is tarol – írja a Mirror.uk.

Az első széria 2006-ban rajtolt, a második, jelenleg is futó sorozat pedig idén került képernyőre. Logikus a következtetés, hogy egy újabb évtizedre lesz szükség, hogy újra összeálljon egy ilyen elsőrangú műsorfolyam.

A producer, Mike Gunton lenne a legboldogabb, ha hamarabb is elkészülhetne az anyag:

Bolondok lennénk, ha beígérnénk, hogy három vagy öt év múlva már elő is állunk egy új sorozattal. Imádunk Sir Daviddel dolgozni, és ő is szeret velünk forgatni, így szeretnénk addig folytatni a közös munkát, ameddig csak lehetséges. Ha ő dönt úgy, hogy abbahagyja, akkor nagy bajban leszünk. David pótolhatatlan.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló