Sorozatok

Érdekes arcod van? Irány a Gyűrűk Ura-casting!

  • Szerző:nuus
  • 2019.12.18 | 14:48

Ez a fogatlan, ráncos és dús arcszőrzetű személyek nagy lehetősége!

A Gyűrűk Ura tévésorozat szokatlan kiírást tett közzé: olyan szereplőket válogatnának, akik nem éppen a szépségideált hozzák. Ha hiányzik pár fogad, és büszkélkedsz a ráncaiddal, vagy esetleg fül- és orrszőr dolgában is átlagon felül teljesítesz, akkor itt a világhírhez vezető út: lehetsz ork az Amazon csatornáján.


Minden idők legimpozánsabb tévé-eposzába nem csak a tökéletes küllemű jelentkezőkre számítanak – az inkluzív casting ráadásul új-zélandi kiruccanást is magában foglal, ahol forogtak már JRR Tolkien könyvei alapján készült, ikonná vált fantasy-filmek.

 

View this post on Instagram

 

Forever our Aragorn. Happy Birthday, Viggo Mortensen! #lordoftherings

A post shared by New Line Cinema (@newlinecinema) on


A groteszk lények hús-vér megtestesítőit jövőre állítanák kamera elé. Külön figyelmet érdemelnek az alacsonyak (150 cm alatt) vagy az extra magas termetűek. Előny a karakteres orr és a rendkívüli arcberendezés is. Sőt: most nem kell különösebben fiatalnak sem lenni: a jelentkezők korát tekintve sincs limit. De a származás, a hajszín és a szőrösség mértéke sincsen korlátozva. Az ügynökség kiemeli, hogy a természetes vörös és a hófehér frizuráknak kimondottan örülnek, a szeplőkről nem is beszélve.

via GIPHY

A fizetés nem elhanyagolható – napi 148 fontért (57,5 ezer forint) vehetünk részt egy újabb popkulturális legenda megszületésében. A gyártó érdeke, hogy minél extrémebb fazonok bukkanjanak fel: így lehet spórolni a maszkmesterek végeláthatatlan, pepecs munkáján. A tetemes ráfordítással (190 millió font, azaz bő hétmilliárd forint) is jól kell gazdálkodni, teszi hozzá a Ladbible.

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló