Sorozatok

Férjem védelmében: februárban kezdődik a Good Wife spinoffja, a Good Fight

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.19 | 19:23

Egy rövid kis trailert kapott a Good Wife spinoffja, a Good Fight, amiből az is kiderül, kik térnek vissza a 7 évadot megért jogi sorozatból.

A jogi sorozat ugyanolyan nehéz terep, mint a kórházas. Annyi készült már ezekből, hogy a klisék általában elnyomják az igyekezetet. Eredeti vagy a közepesnél izgalmasabb így ritkán készül belőlük.
A Férjem védelmében (The Good Wife) a kevés kimagasló próbálkozások egyike volt a páratlanul izgalmas karaktereknek és a politikai szálnak köszönhetően. A veterán tévések, a King házaspár (Michelle és Robert) sorozata 2009 őszén indult és 2016 tavaszának végén fejeződött be. Kingék ezután egy egyévados, agyament politikai szatírát (BrainDead) készítettek, most viszont visszatérnek a jól bejáratott formához Good Wife helyett Good Fight címmel.

A fő karakter ezúttal három nő lesz. Diane Lockhart (Christine Baranski) és Lucca Quinn (Cush Jumbo) a Good Wife-ból térnek vissza, a harmadik pedig új arc lesz, Lockhart ügyvédnő bajba került unokahúga, akit a Trónok harcából ismerős Rose Leslie alakít.

A régi gárdából a fő intrikus válóperes ügyvéd, David Lee (Zach Grenier), a szórakozott veterán ügyvéd, Howard Lyamn (Jerry Adler), és az ügyvédekhez képest is túl sokat beszélő Elsbeth Tasconi (Carrie Preston) tér majd vissza.

Az első, 10 részes évad február 17-én indul.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló