Unatkozom

Ezekben az országokban vannak a legnagyobb péniszek – Magyarország is szerepel a listán

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.21 | 16:48

A felmérés szerint megállják a helyüket a sztereotípiák. Javarészt afrikai országok vannak az élen, ázsiai országok vannak a lista végén.

Kép: Unsplash

A From Mars nevű online gyógyszertár Google-keresésekből készített tanulmányt, arra keresték a választ, hogy a különböző országokban mekkora a férfiak pénisze átlagosan – írja a Ladbible. Pontosan nem tudjuk, hogyan készült a felmérés, de ők azt állítják, hogy megállja a helyét.

Ecuador van legelől, ahol a tanulmány szerint 17,6 centi az átlagméret. A dél-amerikai országot követi Kamerun 16,6 centivel, a harmadik helyen Bolívia áll 16,5-el. A to 10-ben egyébként öt afrikai ország van, tehát a lista élét egyértelműen ez a kontinens dominálja.

Európából csak Hollandia jutott be a legjobb tízbe, 15,8 centis átlaggal.

Magyarország a 28. helyen van 14,9 centivel, ami a középmezőnynek számít. Tehát az látszik, hogy a gyengébb top 10-esek és a középmezőny között nincs olyan nagy különbség centiben.

A lista végén kizárólag ázsiai országok vannak, tehát úgy fest, hogy megáll az a sztereotípia, ami a feketék, a fehérek és az ázsiaiak péniszméretéről szólnak, legalábbis a From Mars felmérése alapján. Az utolsó helyen végzett Kambodzsa 10,4 centivel, utolsó előtti lett Tajvan 10,7 centivel, ezt követte a Fülöp-szigetek 10,8 centis átlaggal.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.