Unatkozom

Innen tudod, hogy barátzónába kerültél

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.24 | 10:18

Nyilván nem akarod lerohanni, és ez jól is van így. Azt azonban nem árt időben kommunikálnod, hogy barátságnál azért többre vágysz.

Végignéztetek együtt egy filmet a lakásodon?

Elképzelhető, hogy úgy próbálsz közelebb kerülni az új, csinos kolléganőhöz, hogy feldobod a labdát: nézzétek meg együtt a kedvenc filmjének a legújabb részét a lakásodon. Abban bízol, hogy a kanapén ülve esetleg kialakul közöttetek valami, de túl félénk vagy, hogy kezdeményezz, vagy egyszerűen csak sosem jön el a megfelelő pillanat. A film végén mindenki megy a maga dolgára… te pedig titokban abban bízol, hogy legközelebb sikerül összehozni valamit… Sajnos, rossz hírünk van: valószínű, hogy a csajnak még csak át sem suhant az agyán, hogy kettőtök közt bármi más is lehetne a barátságon kívül. Ha egy kicsit is érdeklődne, már rég alkalmat teremtett volna arra, hogy „véletlenül” összeérjen a könyökötök.

via GIPHY

Meló után beültök meginni valamit?

Az ember a haverjaival és a kollégáival szokott a fél öt és fél hét közötti időtartományban a kedvenc kiskocsmájának a teraszán iszogatni. Ha valakivel komolyabb terveink vannak, este beszélünk meg vele randit, méghozzá kettesben. Légy óvatos, mert ha folyton együtt lógtok, mégse történik semmi, akkor valószínűleg már réges-rég egy kedves barátként tekint rád a csaj. Lehet, hogy kedvesen mosolyogva hallgatja, mi minden történik veled, és ő maga is szívesen mesél az életéről, de ettől még eszébe sem jut, hogy szexelnetek, pláne járnotok kéne.

via GIPHY

Az ismerőseinek úgy mutat be: „a legjobb barátom”?

Tipikus forgatókönyv, hogy valahol véletlenül összefuttok pár ismerősével, és ő minden zavar nélkül, lelkesen mutat be téged: „Tomi, az egyik legjobb barátom”. Pillanatok alatt leesik a tantusz, hogy már mesélt rólad nekik… de sajnos egyáltalán nem olyan kontextusban, ahogy azt várnád tőle. Hú, hát igen, ez azért sokat elárul arról, hogyan is érez irántad. Igazából érdemes elgondolkozni azon, hogy vajon miért értetted félre a jelzéseit. Lehetséges, hogy már ennyire régen találkoztál olyan lánnyal, aki egyszerűen csak figyelmes és kedves veled?

via GIPHY

Felhív, hogy elmész-e vele vásárolni?

Nos, természetesen nem minden nő nyitja szét a lábait az első randin, de azért az, hogy milyen programok kapcsán gondol rád, elég sokat elárul az érzéseiről irányodban. Vásárolni a barátnőkkel, esetleg a meleg haverral szoktak a csajok, de néha örülnek azért egy heteró hím véleményének is, csak hogy tudják, hogyan lehetnek a legszexibbek. Sajnos nem a te kedvedért azonban, ezt talán mondanunk sem kell.

via GIPHY

Mesél neked a srácokról, akikkel valaha közel került?

Amikor egy nő elmeséli élete nagy szerelmének hiteles történetét, és mellé még arról is beszámol, milyen egyéjszakás kalandjai voltak bohó bölcsész korában, akkor valószínűleg csak ivócimborát lát benned. Egyéb esetben, vagyis ha te is tetszenél neki, ilyesmiről eszébe se jutna beszélni… és kínosan ügyelne arra, hogy a téma fel ne merüljön.

via GIPHY

Neked kell vigasztalnod szakítás után?

Régóta tetszik a csaj, és most végre véget ért a hosszú kapcsolata, ezért gyorsan rárepülsz a témára. Örülsz, mert a bizalmadba fogadott, és rengeteg személyes dolgot megosztott veled, de várjunk csak, valami nem oké… mi is? Ja, igen, az, hogy a negyedik tequila után a te válladon sírja el, hogy még mindig Petit szereti. Ez az a pont, amikor te is megérted végre: rád barátként tekint, akivel a szívfájdalmakat meg lehet osztani. Te vagy a pasi, aki nem szemét…

via GIPHY

Ódákat zeng arról, hogy te vagy minden nő álma?

„Ó, de drága vagy… Még jó, hogy ilyen pasik is vannak, mint te, akik nem csak a szexre mennek” – jegyzi meg, miután meglepted a kedvenc sütijével, majd ódákat zeng arról, hogy nagyon szerencsés lesz majd az a csaj, aki egy napon a feleséged lehet. Hát igen, bármennyire is hízelgően hangzik mindez, sajnos azt sejteti, hogy fel sem merül benne, hogy ez a nő akár ő is lehetne. Bocs, muszáj lépned.

via GIPHY

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló