Unatkozom

Ez a pornózás titkos árnyoldala, amiről évek óta senki sem beszél

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.02 | 07:18

Szakértő figyelmezteti azokat, akik pornós karrierbe vágnának.

Kép: 123rf

Több dokumentumfilm és sorozat is szól arról, hogy nem akkora ötlet a pornózás, és hogy csak keveseknek sikerül jól élnie belőle, de ettől függetlenül mindig lesznek, akik belekezdenek. Nekik ad tanácsot a PornNewsToday, szerintük ugyanis a pornóipar nem mond el mindent a jelentkezőknek. Szerintük a legfontosabb tudnivaló, hogy

amint valaki felnőttfilmes lesz, ismerik a nevét, az identitását, és ez így lesz az egész életében.

Azt is említik, hogy a pornósztárok nem csak a saját életüket befolyásolják, a hozzátartozóik is kellemetlen helyzetbe kerülhetnek. Elvégre az ő ismerőseik is tudják, hogy a lányuk, testvérük, vagy unokatestvérük mivel foglalkozik, ez pedig stigmázhatja az egész családot. A lap szerint bele se kezdjen az egészbe az, akinek ezzel gondja van.

Az utóbbi időben ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy egyénileg is simán lehet boldogulni a szexiparban. Mi is több olyan esetről számoltunk be, hogy átlagos munkakör mellett indított valaki OnlyFanst, ahol azóta több milliót keres havonta, így aki pornózással akar foglalkozni, nem feltétlenül kell megküzdenie a hagyományos iparág nehézségeivel.

Kirúgták a nővért, miután fény derült a szexi titkára


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló