Unatkozom

60 millió embert babonázott meg egy izzó kés

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.31 | 14:00

Nézzük, és nem értjük. És úgy tűnik, nem vagyunk ezzel egyedül. Az már biztos, hogy 2016-ban tort ült rajtunk a pusztítás kultúrája.

Mert nem csak építeni, hanem rombolni is öröm, mással nem nagyon tudjuk magyarázni, hogy az év legnézettebb YouTube-videoinak szállítójává vált a Hidraulic Press Channel, ahol egy présgéppel nyomnak szét mindenféle dolgokat. Mutatjuk, hátha valaki lemaradt, de a lényeg csak ezután jön!

A préses pusztításnak ugyanis követői is akadtak, volt, aki konkrétan lemásolta az egészet, és szintén préssel nyomott szét mindent, mások egyéb kreatív módját találták meg a rombolásnak. 2016-ig csak az akkor éppen legújabb iPhone-t akarták megsemmisíteni az emberek YouTube videókban, 2016-tól viszont szinte már mindent, mindenféle eszközzel. Az év másik sztárja például a mindenen keresztülégő vörösre hevített nikkelgolyó volt:

De ez mind semmi, mert év végére megérkezett a puszítás új istene, akihez képest a nézőszámokat tekintve a hidraulikus prés is csak egy kis csicska. A siker legújabb receptje: hevíts egy kést izzásig, aztán vágj szét vele random dolgokat. 62 millió megtekintés nem hazudik, már remegve várjuk, mit hoz nekünk 2017. ebben a témában:

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.