Állatvilág

Programajánló: menhelyi kutyákért koncerteznek az ország legmenőbb zenekarai

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.03 | 15:48

A december 9-én, 19.00-kor kezdődő koncert est teljes bevétele az MFÖEK mentést támogatja.

A hagyományteremtő eseményen a Mindenki Fogadjon Örökbe Egy Kiskutyát (MFÖEK) felkérésére Saya Noé, O’SULLIVAN és a VAN Filmzenekar csap a húrok közé.

Ezen az estén a gyeptelepen várakozó négylábúakat nemcsak személyes részvétellel, hanem a távolból is támogathatják akik szeretnék: választhatnak ugyanis, hogy a helyszínen bulikáznak, vagy inkább otthon, csutkára tekerve az online streamet.

A fellépők maguk is kötődnek a mancsosokhoz és az állatvédelemhez, így nem volt számukra kérdés, hogy csatlakoznak a kezdeményezéshez. Saya Noé már többször indított jótékony céllal közvetítést saját Twitch csatornáján, melyek után a befolyt összeget állatvédő szervezetnek ajánlotta fel. O’SULLIVAN, bár nem gazdi jelen pillanatban, de szintén szívügye, hogy kiálljon egy fontos téma mellett, amikor csak lehetősége van rá.  A VAN Filmzenekar tiszteletbeli négylábú tagja, Peti pedig maga is korábbi MFÖEK mentvény.

A koncertre szóló adományjegyek megvásárlásakor az érdeklődők maguk dönthetik el, milyen összegben szeretnék támogatni a gyeptelepi várakozók szabadulását. Az élő közvetítés exkluzív linkjét emailben kapják meg a jegyvásárlók, a koncert kezdetéig.

A szervezet önkéntesei immár 7 éve mentenek kutyákat és cicákat és juttatják el őket a velük kapcsolatban álló ózdi, kisvárdai és miskolci gyeptelepekről, az ideiglenes befogadókon át, a szerető otthonig. Az alapítvány fontos célja, hogy felelős állattartói közösséget építsenek ki és mentvényeik olyan gazdihoz kerüljenek, aki a egész hátralevő életükben családtagként kezeli őket. A Facebook-event itt elérhető, a jegyvásárlás pedig ezen a linken.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló