Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Érdekes

Szürke 50 árnyalata az életben: a barátnője 24/7 a szolgája

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.13 | 13:35

Nem épp hétköznapi kapcsolatban él az az olasz pár, akinek életét a Barcoft TV megkapó dokumentumfilmben mutatta be. A 23 éves Nancy teljesen párja, Jack szolgája, akinek minden kívánságát teljesíti.

Jack hamar ráébredt, hogy a hagyományos, „vanília” kapcsolatok számára nem működnek, a legjobb, ha olyasvalakit talál maga mellé sajátos BDSM életstílusához, aki a nap 24 órájában szolgaként viselkedik.

Nancy korábban étkezési zavarral küzdött, és úgy érezte, nincs uralma saját teste fölött. Fájdalmai voltak, amin nem tudott változtatni, míg végül Jack volt az, aki felszabadította. Jack mellett úgy érezte, végre valaki „a helyére teszi”, és ezért természetes volt számára, hogy szubként – szubmisszív félként – szolgálja domját, vagyis domináns urát.

Jack paradox módon nem saját – közös megegyezésen alapuló – viselkedését tartja zsarnokinak, hanem azt, ahogyan az olasz férfiak büntetlenül mondhatják párjuknak, hogy „kövér vagy, most már ne zabálj többet”, és ez mindenki számára természetes.

Az emberek többnyire megbámulják a furcsa párt, de ők ezt már megszokták, csak viccelődnek ezen. Otthon Nancy a nyelvével tisztítja Jack bakancsát, és a hajával szárítja meg. Jack csak úgy tud simogatni, ha üt is először, de közben végig ott van a háttérben a biztonsági jelszó, amit Nancy elkiált, ha valami túl sok testi, lelki fájdalmat okoz számára.

A jelszó abszolút mutatja kapcsolatuk dinamikáját: „Micimackó”.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló