Érdekes

A hírhedt troll Győzz meg!-feliratú képe a legújabb mém

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.24 | 19:35

Steven Crowder amúgy is szálka a közösségi média szemében, most mindenki az ő felületén mondja el magáét.

Duplacsavar lett az a vitára invitáló fotó, melyet Steven Crowder indított el. Az ismert vlogger, aki konzervatív podcaster és mesteri troll is egyben, letáborozott a Texasi Keresztény Egyetem kertjében. Felállított egy pultot, egy olyan molinóval, melynek a felirata a következő volt:

A férfiak előjoga csupán egy mítosz. Győzz meg!

 

Csak úgy süt az ellentmondás a szövegből, amit az emberek szóvá is tettek: nem éppen a párbeszédre bátorítanak a szavak. A szemfülesek rájöttek hamar, hogy inkább a YouTube csatornájának felpaprikázása lehetett a vlogger valódi célja.

Az a tény, hogy elvárod, hogy emberek menjenek oda hozzád elmagyarázni, mi is férfiak privilégiuma, ahelyett, hogy mondjuk rákeresnél, tökéletesen példázza a pasik előjogait.

Más üres táblával posztolta a trollt: miről is kéne őt meggyőzni?

Azt Trump esete(i) óta tudjuk, hogy bármilyen üzenet kerül ki akarva-akaratlanul a közösségi médiába, ami kiforgatható, abból ki is hozzák a maximumot! Naná, hogy Crowder sem úszta meg. Özönlenek a közhelyek, a moralizáló üzenetek – és természetes, hogy egymásnak feszülnek az ellentmondó álláspontot képviselők.

Van, aki a Forrest Gump-szereplőre, Jennyre tesz undok megjegyzést, más az izlandi elnök szavaira utal, aki betiltaná az ananászos pizzát.

Crowder így járt: kitett egy provokatív üzenetet, alaposan felkeltette vele a közösségi média figyelmét, és ahogyan a Mashable látja, a pro-kontra győzködés még egy darabig el fog tartani.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.