Érdekes

Ez a leszbikus házaspár egy bordélyban dolgozik, és büszkék rá

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.26 | 08:48

Violet Vause és Kayden Blake nyolc éve vannak együtt, két éve házasok, és egy nevadai bordélyban dolgoznak, szexmunkásként. A VICE riportja egészen közelről mutatja be történetüket.

Violet és Kayden egy időben kallódó fiatalok voltak, akik alkohol- és drogfüggőséggel küzdöttek, amiből a szexmunka legális kerete húzta ki őket. “Az első perctől nagyon észnél kellett lenni, viszont elég pénzünk is volt ahhoz, hogy ne kelljen szoronganunk, így a prostitúció szabadított fel bennünket az addikciók alól” – mesélik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sokakhoz hasonlóan ők is webcam-szexszel kezdték pályafutásukat a szexiparban, de a stúdió egyrészt sok bőrt húzott le róluk, másrészt pedig szerettek volna igazi anyagi bőségre szert tenni. Manapság egy páratlan szépségű helyen fekvő nevadai bordélyban dolgoznak, és máig nem értik, hogy is kereshetnek pénzt ilyen kevés munkával, amikor korábban pont fordítva éltek: sokat dolgoztak és keveset kerestek.

Az időbeosztásuk egészen laza, általában két hetet töltenek a bordélyban, majd két hétre hazautaznak, hogy a macskáikkal és a családdal, barátokkal is tarthassák a kapcsolatot. A bordélyban szigorú szabályok között végzik munkájukat: az anális szex vagy a kényszerítés bármilyen formája kizárt, és havi szinten orvosi vizsgálatok sorozatán kell átesniük, hogy saját és klienseik egészségét garantálják.

 

Persze nem csak a fizikai gátakról kell beszélnünk, ha egy szexiparban dolgozó házaspárról van szó. Violetet és Kaydent gyakran faggatják, hogy létezik, hogy nem féltékenyek egymásra, és hogy annak ellenére is intim marad a kapcsolatuk, hogy idegenek tucatjai fordulnak meg az ágyukban minden hónapban. A legtöbb prostituálthoz hasonlóan a csókot és bizonyos intim apróságokat ők is csak egymásnak adnak meg, de más bölcsesség is elhagyja szájukat:

“Sokan azért szakítanak a szexiparban dolgozó párjukkal, mert egyszerűen nem realisztikusak az elvárásaik. Azt akarják, hogy a párjuk ne érezzen semmit egyik kliens iránt sem, holott lesznek olyan vendégek, akikkel egy idő után különleges kapcsolat alakul ki. Egyszerűen örülni kell annak, hogy nem olyannal van a másik, akit ki nem állhat, nem pedig féltékenykedni”

– mondja Kayden, aztán gyorsan hozzáteszi, hogy ezzel együtt azonban ha felfigyelne arra, hogy feleségét más úgy kényezteti, ahogy ő nem, azonnal észbe kapna, és még boldogabbá akarná tenni az asszonykát. Ebben az értelemben a szexmunka tehát még jót is tehet a kapcsolatnak. A repertoárban egyébként a sztriptíztől a BDSM-en át a klasszikus szexig és csoportos szexig sok minden szerepelhet, de minden esetben előre egyeztetni kell az igényeket a klienssel az akció előtt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hátulütő természetesen a rengeteg szexmunkához kapcsolódó előítélet, amikről Violetnek és Kaydennek sajátos véleményük van. Úgy vélik, nem igaz, hogy az ilyen típusú munka veszélyes, hiszen a bordélyban az egészségükre és a személyes biztonságukra egyaránt ügyelnek, ahogyan az is fals állítás, hogy a kapcsolatuk veszélyben volna azért, mert másokkal is lefekszenek egymáson kívül. Ehhez persze az is kell, hogy a tevékenység legális, ellenőrzött keretek között történjen, és az érintett szexmunkás fejben is tudatosan, felelősségteljesen kezelje munkáját.

A pár nem tervezi, hogy egyhamar szakít a szexmunkával: még jó néhány évig szeretnék annak előnyeit élvezni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló