Érdekes

30 milliós tartozást halmozott fel, hogy Instagram-influencer lehessen

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.10 | 07:46
  • trendindex: 2

Nem azért utazott, vásárolt és étkezett drága éttermekben, hogy öröme teljék benne, hanem hogy megoszthassa azt a világgal. Lisette Calveiro őszintén vall a múltról...

Jelenleg közel 40 ezer követője van. Az első 20 ezret úgy szerezte, hogy drága holmikat vásárolt, menő helyekre utazott és exkluzív éttermekben kajált, és igen gyakran profi fotós fizetett mindennek megörökítésére. A célja egyszerű volt: minél több követőt szerezni, és aztán abból élni, hogy nagy cégek termékeit és szolgáltatásait reklámozza.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Not Pictured: the look on my face after I tried this pasta for the first time. Or, this melt-in-your-mouth Mozz! ? by Olivia Restaurant at @circhotel

Lissette Calveiro (@lissettecalv) által megosztott bejegyzés,

A további csaknem 20 ezer követő azonban azért érkezett, mert Lisette közben felfedte kártyáit, és dokumentálni kezdte túlköltéseit. Kiderült, hogy korántsem azon az életszínvonalon él, amit propagál, és több mit 10 ezer dollár, azaz csaknem 30 millió forintnyi hitelkártya-tartozást halmozott fel.

“Összesen 18 hónapomba került, amíg letudtam a tartozást, de úgy, hogy közben alaposan összehúztam a nadrágszíjat, és semmi mást nem fizettem”

– vallja be.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló