Érdekes

Fura farkaskarommal kergeti a tüntetőket egy queensi bácsi

  • Szerző:nuus
  • 2020.06.06 | 10:36

A szúrós Wolverine-kézen nem tud a Twitter sem napirendre térni.

Az 54 éves Frank Cavalluzzi bizarr módját választotta a tüntetők megregulázásának. A Queensben élő fehér férfi megelégelte a masírozást, és úgy döntött, hogy a kezébe veszi a dolgokat.

via GIPHY

Pontosabban a kézfejére csatolt (vagy csak megmarkolt?) egy szuperhősökére emlékeztető szúró-vágó fegyvert. Cavalluzzi farkaskarma persze már a rendőrségnek sem tetszett, ellenben a twitterezők felkapták a meggondolatlan veszélyeztetéssel, fenyegetéssel és illegális  fegyverbirtoklással vádolt urat. Június 4-én terjedt el a közösségi oldalon az önjelölt Wolverine több videója: az autójából kipattanó, négy pengével hadonászó ősz bácsi a Marvel-mutánsokat idézi.

A new yorki Clintonville Street-en békésen vonuló fiatalok megdöbbentek a váratlan akción. Még Freddy Krueger rémes alakja is eszünkbe juthat a kirohanás láttán.

Rossz környéken jársz, ribanc!

ordított egyikükre a fickó még az autóból, mire a lány egy

Csessze meg!

kiáltással reagált.

A fazon erre megfordult és kiszállva a járműből fenyegetőzni kezdett, kezén az ijesztő cuccal. Többen levideózták a jelenetet, melyből kiderül, hogy a férfi később visszaült a kocsiba, és még így is utána hajtott a demonstrálóknak, hogy szétoszlassa őket. A rendőrség nyomoz, ám még a letartóztatás nem történt meg – teszi hozzá a Toofab.

Forrás: Ragazze.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.