Érdekes

Mintha csak Mordályt látnánk, egy különös házi kedvenc száguldozott Floridában!

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.06 | 16:18

A Hank Williams nevű vadállat nem tudja, hogy kihajolni veszélyes!

Savannah Jade és a pasija, Jamal nem mindennapi jelenést látott Floridában: egy mellettük robogó autó ablakán a sofőr ölében ülő mosómedve mancsa lógott ki.

Homosassa útjain ilyesmibe nem sűrűn lehet belefutni: június 2-án azonban a Hank Williams nevű házikedvenc szemmel láthatóan élvezte a suhanást. A kisállatot gyorsan le is filmezte a kocsikázó párocska, és

Only in Homosassa

felirattal a videót közzé is tették Facebookon. 50 ezernél is többen nézték meg a száguldást, akik közt történetesen ott volt az ominózus autó vezetője is.

Trisha Dunavanthoz hamar eljutott a bejegyzés, aki szakszerűen kommentelte is a felvételt:

Csak hogy tiszta legyen mindenkinek: én ülök annál a volánnál, és a híres mosómedvének neve is van: ő nem más, mint Hank Williams.

A gazdi azt is kifejtette, hogyan került hozzá az állat. Kéthetes korában pottyant le a fáról a kölyök, akit aztán az anyja magára hagyott.

Abban a tudatban él, hogy ő egy kutyus, akinek a legjobb barátja a 45 kilós pitbullom. Most ünnepeltük az első születésnapját.

Ahogyan az lenni szokott: többeket ledöbbentett, hogy Trish örökbe fogadta a vadállatot, ám mások elismerően szóltak a nem mindennapi vállalásról:

Le a kalappal a pótanyu előtt, látszik Hanken, hogy boldog nála! Imádnivaló jószág, nagyon megható, hogy magadhoz vetted!

A kétgyerekes anya megköszönte az elismerő szavakat, és Hanket a világon a legédesebbnek nevezte.

Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyien reagálni fognak, számomra a világ legtermészetesebb dolga az élet Hankkel. Mintha ő is az egyik gyerekem volna!

idézi a Daily Mail.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló