Érdekes

Ez a lány olyan trükkökre képes a hulahopp karikával, hogy beleszédülünk

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.15 | 14:43

A legtöbb ember tíz éves kora fölött már nem igen tud mit kezdeni egy hulahopp karikával, maximum esetlenül hajtjuk a derekunk körül néhány másodpercig, amíg a műanyag csattanva a földre nem zuhan.

A 23 éves Brookelynn Bley számára azonban nem ügy, hogy egy, kettő, vagy akár három karikával egyszerre egyensúlyozzon, mert a vérében van a tehetség. A chicagói lány fogorvosnak tanul, de emellett az a terve, hogy profi táncosként járja körbe a világot, hogy a lehető legtöbb embernek megmutassa, mire képes a karikákkal.

Brookelynn négy éve kezdett el komolyan foglalkozni a hulahoppal, mikor meglátta egy ismerősét, aki profint tekerte zenére a játékszert.

Fogalmam sem volt róla, hogy zenére ilyen menő, akrobatikus trükköket is meg lehet tanulni a hulahoppal

– mesélte. Egy héttel később már a kezében volt a saját karikája és nem állt le addig, míg tökéletesre fejlesztette a technikáját.

Szerencsére Instagramra folyamatosan ömleszti a videókat, így mi is részesei lehetünk annak a csodának amit a testével és a karikával művel. Hihetetlen mutatványokra képes, ezt jól bizonyítja az is, hogy már több mint 100 ezer ember követi őt.

Fotó: Instagram / nosleeptilbrookelynn


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló