Érdekes

47 év után tudta meg, hogy férje csak fogadásból kérte meg a kezét

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.27 | 07:18

Bonnie és Harwey 47 éve voltak házasok. Három gyermekük született, sőt már unokáik is voltak. Egy nagy, szerető családként éltek.

Egy nap Bonnie mit sem sejtve meglátogatta egy régi barátjukat, akivel borozgatás közben fiatal korukról nosztalgiáztak. Felmerült, hogy férjével már 47 éve házasok, amikor az ismerős felnevetett és annyit mondott: hát, ki gondolta volna, hogy ez lesz a fogadásból.

Bonnie természetesen semmit sem értett, a barát pedig teljesen zavarba jött, mivel azt hitte, tud a dologról. Végül elmesélte Bonnie-nak, hogy annak idején Harwey egy igazi nagymenőnek számított, amíg Bonnie egy visszahúzódó lány volt, ezért senki sem gondolta, hogy a románcuk sokáig fog tartani. Barátai fogadtak is Harwey-val, hogy biztosan nem meri megkérni a kezét, Harwey viszont megtette.

A nő érthető módon teljesen kiborult, úgy érezte az egész élete egy hazugságra épül. Számon kérte férjét, aki elismerte, hogy tényleg így történt a dolog, de próbálta meggyőzni, hogy gyorsan beleszeretett és komolyan gondolta a lánykérést. Bonnie nem tudott többé bízni férjében, ezért úgy döntött, el akar válni. Harwey végül végső elkeseredésében oda adta Bonnie-nak a naplóját, amit évtizedekkel ezelőtt írt, amiből egyértelműen kiderült, hogy az érzései valódiak voltak. A házasságuk végül megmenekült.

Te mit tennél, ha rájönnél, hogy ennyire átvertek?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.
Időjárás
Nem vagyunk kint a vízből
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 11.