Érdekes

A legbrutálisabb állatkerti esetek

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.02 | 16:13

Az állatkert egy mesés hely, ahol cuki állatokat látni, egészen addig, amíg valami baleset történik, amely után az egyik legveszélyesebb hely lesz a Földön. Itt van pár, különösen para állatkerti eset.

A Bronxi Állatkertben a közönséges hulmán majmok kedvenc szórakozása a velük egy ketrecben lévő, vidrák bosszantása volt. Ezt viszont keményen megbosszulták, a vidrák csapatba gyűltek, majd vízbe fojtottak egy majmot, a látogatók szeme láttára.

2009 júniusában, a Calgary Zoo-ban egy hím gorilla valahogyan hozzájutott egy késhez, amivel hadonászott egy nőstény előtt. Ha minden igaz csak vagánykodott, nem is történt haláleset.

Néhány évvel később ugyanebben az állatkertben öngyilkos lett egy vidra. Egy nadrággal fojtotta meg magát, mondjuk azt nem tudni, hogy hogyan jutott hozzá ehhez a ruhához.

Ne szórakozz Binky-vel

Binky igazi celebnek számít az alaszkai állatkertben, így két embertámadás után. Először egy nő lábát harapta meg, később pedig egy részeg tinédzserrel csinálta ugyanezt. Mindketten abba a hibába estek, hogy túl közel mentek Binky-hez.

A 18 éves rinocéroszt, Satarát elhagyta a barátnője egy fiatalabbért. Ez annyira nem tetszett neki, hogy kitört az ausztrál Montaro állatkertből. Miután magától hazatért, ennél még érzelmesebb lett.

Képek: Pixabay


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló