Érdekes

Így mentett meg a Trónok harca egy aprócska farmot Írországban

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.26 | 10:01

Kenny Gracey egy észak-írországi farm tulajdonosa. A legmenőbb farmé, hogy egészen pontosak legyünk, ugyanis az állatok többsége, aki itt lakik szerepelt már a Trónok harca című sorozatban.

Szamarak, őzek, kecskék mellett hosszúszarvú marhák, Jacob juhok és angol saddleback sertések élik mindennapjaikat az Armagh megyében található Forthill farmon. Néhány évvel ezelőtt azonban nem volt minden olyan meseszerű, mint manapság.

A csőd szélén álló gazdaságot a Trónok harca mentette meg.

Mikor az első évadot forgatták, Gracey-t is felkérték, hogy állatai szerepeljenek néhány jelenetben, hiszen olyan fajtákkal is foglalkozik, akik hagyományosan ezen a területen elterjedtek. Ők talán az egyetlenek, akik biztonságban vannak a történet kiszámíthatatlan vérfürdőjében. Ha bármilyen tanyasi állatot látsz a sorozatban, az bizony innen származik!

How ‘Game of Thrones’ Helped Save a Farm in Northern Ireland

At his farm in Northern Ireland, Kenny Gracey raises breeds of farm animals that are native to the British Isles, such as long-horn cattle, Jacob sheep and saddleback pigs. But a few years back, his farm fell on hard times.

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.