Érdekes

Zseniális! Van, ahol macskakajával is fizethetsz a parkolásért!

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.31 | 12:18

A jegy megváltása helyett most cica-eledelt várnak Muncie rendőrei. Az indianai őrs egy rászoruló állatmenhelyet támogat így.

Mennyibe kerül Muncie utcáin a parkolás, vagy annak elbliccelése? Most egy adag macskakajába! Az indianai kisváros rendőrei úgy döntöttek, hogy sajátos módon fogják támogatni a Muncie Animal Care and Services Shelter nevű menhelyet, ahol közel 350 cica éldegél.

A parkolási szabálysértőket arra utasítják, hogy a büntetésüket konvertálják macskakajába. A döntés akkor született meg, amikor két egyenruhás látogatást tett az intézményben, melynek készletei eléggé megcsappantak.

Ha a parkolásért 25 dollárt kellene fizetned, akkor ugyanilyen értékben hozhatsz a hivatalba macska-eleséget vagy almot is. Cserébe odaadjuk a szelvényt, amivel aztán nyugodtan parkolhatsz.

– javasolta Jamie Brown a július 15-én közzé tett Facebook-videóban.

Igaz, az ajánlat négy napra szólt, ám a polgárok annyira belelkesültek, hogy csak úgy dőlt a sok adomány a seriff irodájába:

Egy üres szobában kezdtük a gyűjtést, és olyanok is hoztak cuccot, akik nem is akartak parkolójegyet cserébe.

A bliccelőktől elfogadták ezt a honorálási módot, ám akit például mozgássérült parkolóban értek tetten, vagy komolyabb szabálysértésen bukott le, az nem válthatta meg így a büntetését. Ashley Honeycutt, a menhely részéről kifejezetten hálás a sikeres akcióért: most nagyon jól jött a segítség, ugyanis az év ezen időszakában megugrik a születésszám, teszi hozzá a CNN.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Meghalt a Groovehouse tagja
  • szerző:nuus
  • 2023. 12. 06.