Érdekes

Elmondja sikerének titkát a világ egyik legnézettebb és legtöbb pénzt kereső YouTubere!

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.05 | 14:18

Évi egy millió dollárt csak a YouTube-ból, és nem csinál mást, mint eszik, eszik, eszik.

Korábban már mi is írtunk Bethany Gaskinról, aki az úgynevezett meokbang műfaj királynője. A meukbang ételközvetítést jelent koreai nyelven, merthogy a műfaj a Távol-Keletről származik, és azt láthatjuk bennük, ahogy a szereplő nagy mennyiségű ételt fogyaszt el, miközben a kamerába beszél.

Bethany, alias A.K.A. Blove ezzel évi egy millió dollárt keres, miközben persze ő maga is külön márka lett, amivel nagyjából ugyanennyit rak zsebre. A férje mára már a menedzsere, és két fiának is saját Youtube-csatornája van. De vajon mi a siker titka?

A BBC kisfilmjében ezt is elmondja a YouTube-királynő:

1. sok ember magányos, nem tud kivel leülni enni, videói közvetlen hangulata viszont segít abban, hogy étkezés közben társaságban érezzék magukat
2. nagyon sokan szoronganak, ha idegenek előtt kell enniük, és az ő videói tulajdonképpen terápiák
3. végezetül pedig ott van az a sok ezer beteg ember – például rákbetegek – akiknek egyáltalán nincs étvágyuk, de Bethany videóit nézve elkezdtek maguk is enni, állítja a sztár.

Szerinte nem igaz, hogy környezetromboló és egészségtelen túlfogyasztásra inspirálják az embereket, mert semmi nem kerül a szemétbe, ami nem fogyott el, az rászorulók számára lesz félretéve.

A lényeg pedig egyszerű: barátságosnak, közvetlennek kell lenni, hogy a néző azt érezze, voltaképpen egy tálból cseresznyéztek…

Minden(ki) jó valamire…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló