Érdekes

III. Károly király egykori komornyikja nagyon bizarr dolgokat árult el a királyi családról

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.10 | 15:18
  • trendindex: 2

Grant Harrold 2004 és 2011 között volt III. Károly király komornyikja, most pedig TikTok karrierbe kezdett.

A férfi TikTok videókban mesél a protokollról és arról, mit, hogyan ehetnek a királyi család tagjai. Kiderült többek között az is, hogyan eszik a banánt. A gyümölcsöt a személyzet tagjai tányérra teszik, levágják a két végét, lehúzzák a héját és felvágják a közepét. Így teszik a királyi család tagjai elé, akik felvágják a banánt és késsel, villával fogyasztják el.

Botrány a királyi családnál: Harry visszautasította Károly király meghívását

A királynő imádta a szendvicseket, de azt sem ehette bárhogyan. Ujjnyi falatokra vágták, ezt követően ehette kézzel, de csak abban az esetben, ha semmilyen túl zsíros hozzávalót nem tartalmazott. Ha pl. bacon volt benne, akkor kizárólag késsel és villával ehette meg.

Köztudott, hogy néha még a királyi család tagjai is fogyasztanak gyorséttermi, pl. mekis kajákat, de természetesen ezt se úgy teszik, mint a földi halandók. A megrendelt gyorséttermi ételeket a személyzet tagjai tányérokra teszik. Sem papírzacskót, sem műanyag/papír poharat nem tesznek a királyi család tagjai elé. A sültkrumplit kisebb adagokban tálalják, a hamburgert pedig felvágják.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló