Érdekes

Roxfort is ment, ledöbbent a skót család, amikor meglátták, hogy a Hogwarts Expressz érkezett a megmentésükre

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.16 | 11:49

Helen és Jon Cluett, valamint négy gyerekük megsegítésére a mágikus vonat érkezett, de nem a 9 és 3/4-ik vágányra.

Egy skót család váratlanul segítségre szorult a skóciai magasföldeken, mivel egy áradás magával sodorta  a kenujukat, és így gyakorlatilag teljesen magukra voltak utalva egy elhagyatott területen, mindentől távol. A Cluett család a Skót Felföldön rekedve végül úgy döntött, hogy a rendőrségtől kérnek segítséget, arra azonban még ők sem számítottak, hogy a megmentésükre a Harry Potter filmekből ismert Hogwarts Expressz érkezik majd.

Jon és Helen Cluett, valamint négy gyermekük így a mágikus vonattal utazhatott el a jó pár mérföldre álló autójukhoz, és a végén már senki sem bánta, hogy ilyen balszerencsés helyzetbe kerültek. A 6, 8, 10 és 12 éves gyerekek közül mindenki boldogan szállt fel a Hogwarts barátságos életmentő járatára.

Az egyetlen üröm az örömben az volt, hogy ez a vonat sajnos nem ugyanaz volt, amit a Harry Potter filmsorozatban is használtak, csak ugyanannak a cégnek a tulajdonában állt a jármű. Igaz, ez nem von le semmit a történet szépségéből, a Cluett család számára így is hatalmas öröm volt ezzel a különleges közlekedési eszközzel utazni.

Fotók: Pixabay


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló