Érdekes

A gazdag férfi, aki cicababákat tart – egy vlogger belekóstolt az életstílusba

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.22 | 06:46

Christine Di’Amore népszerű vloggerként idény nyáron rejtett kamerás riportsorozatba kezdett, amelynek keretében a sugarbaby-sugadaddy világból is kapott egy kis ízelítőt.

A sugardaddy az a férfi, aki túl van már élete delén, tisztes őszes haléntékához azonban mesés vagyon társul. Általában házasságban él és (felnőtt) gyerekei vannak, ugyanakkor nem mond le a szép fiatal lányok társaságáról. Ezek a lányok többnyire olyan főiskolás fiatalok, akiknek nem egyszerű kicsengetni a tandíjat, megélhetési költségeik pedig igen magasak. Kettejük szövetségében elviekben mindenki jól jár: a férfi figyelmet kap és szexet, a nő pedig drága ajándékokat és pénzt.

Christine az Ava álnév alatt regisztrált az egyik népszerű sugardaddy-sugarbaby társkeresőre (ilyen egyébként nálunk, Magyarországon is van), ahol megismerkedett egy jólszituált üzletemberrel, akivel találkozót beszéltek meg egy bárba. A rejtett kamrás randi meghitten indult: a megnyerő modorú úriember kedvesen bókolt Avának, és megkérdezte, mi motiválta döntésében. Ava elmondta, hogy drága a főiskola és a tanulás mellett nem igazán tud dolgozni, és előre bocsátotta, hogy még soha nem volt dolga sugardaddyvel – a fickó hitte is meg nem is, elvégre vonzó ifjú hölggyel állt szemben.

Ezután átbeszélték a részleteket. Ava havi átlagköltése 3 ezer dollár körül mozog, a fickó pedig havi legalább három randit vár tőle otthonában: ezek mindegyikén 1500 dollárral ajándékozná meg. Hangsúlyozta, hogy semmi mást nem vár, mint amit egy „átlagos férfi vár a barátnőjétől”, a diszkréció azonban fontos, hiszen felesége és gyerekei vannak. Az érdeklődésre kifejtette, hogy asszonypajtás boldog életet él a szép nagy házban a mesés autókkal, és nyilván nem idióta: tudja, mivel tölti az időt férje hosszú üzleti útjai során. Mivel azonban mindketten elégedettek, nem firtatja a dolgot, ami a fickó szerint abszolút win-win helyzet.

Ava hangot adott morális aggodalmainak, de profi sugardaddy megnyugtatta: nincs ebben semmi rossz, nyilván saját édesanyja – ahogyan minden nő – is használja szexuális energiáit, hogy elérje, amit akar az életben. Úgy véli, a nőké a világban a hatalom, hiszen egy vonzó szépség bármit képes elérni, amire csak vágyik, akár egy hozzá hasonló „öreg balfék” hátán felkapaszkodva. De már csak azért is fölösleges szerinte moralizálni, mert aki bármire is jutott az életben, garantáltan féltetette legmélyebb erkölcsi megfontolásait az átütő siker érdekében.

Az üzletember egy ponton gyanút fogott, hogy felültetik, a vlogger-riporter azonban azzal oszlatta el a kételyeit, hogy minden válaszra szüksége van ahhoz, hogy döntést tudjon hozni. A fickó kérdésére, hogy mégis miért dilemmázik, egyszerű a válasz: „mert nem akarok lefeküdni veled”. Ez az a pont, amikor a férfi arca elborul, szemei villámokat szórnak, és nem tudja úriemberként kezelni a helyzetet: Christiane saját bevallása szerint ezen a ponton félni kezdett, hogy a másik esetleg meg is ütheti őt. Úgy érzi, ha nem nyilvános helyen lettek volna, erre talán sor is kerül. „Ez a típus nem szereti, ha nemet mondanak neki, és közben az egójába gázolnak” – vonja le aztán a konklúziót.

Ha nőveréssel nem is zárult a rejtett kamerás randi, Christiane hamar rájött, hogy italát magának kell fizetnie – a dúsgazdag férfinek egy üdítő így már nem fért bele – , és rövid, zavart köszönés után eloldalgott – egy tapasztalattal gazdagabban, amit azóta már közel 1 millióan láttak a YouTube-on.

Képek: Youtube
Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.