Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Kiakadtak a pornószínészek, egy rajzolt figura vette el a munkájukat

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.02.12 | 11:18

Az egyik legnépszerűbb online kamerás oldalon tűnt fel a számítógépes algoritmus, nagyot kaszált, de nem örül mindenki.

Az egyik legnépszerűbb ilyen weboldalon, tegnap a főműsoridőben tűnt fel a mesterségesen létrehozott, algoritmus által vezérelt, rajzolt lány. Több, az oldalon regisztrált előadó jelezte az oldal vezetői számára, hogy szerintük ez a szabályzatba ütközik, illetve különböző etikai kérdéseket is felvet.

Nem tudtam, hogy gyerekeknek csináltok oldalt, nem hiszem el, hogy ezt megengeditek, miért nem a valódi modelleknek segítetek? Öt éve vagyok itt, el fogom hagyni az oldalatokat!!!

írja az egyik modell, az Onlyfans-on.

Többen már Twitteren is tagelték az oldalt, illetve a legtöbben azt vetik fel, hogy miért legális az, hogy egy rajzolt modellért fizessenek, ahol még az sem kizárt, hogy fiatalkorú az, aki a profil mögött áll. Illetve, az is zavarja őket, hogy hogy kerülhetett ez a nyitó oldalra, ahova általában a kiemelt előadók kerülnek.

Többször is említettük már, hogy a robotok nagymértékben vesznek át emberi feladatokat, a szállítástól kezdve a vérvételig, úgy látszik azonban már az erotikus előadóművészek sincsenek biztonságban.

Kép:szaboakos

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló