Erotika

Orális szexetikett, amit minden férfinak követnie kéne

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.30 | 15:46
  • trendindex: 2

Hogy ne legyen kellemetlen, hogy mindkét fél jól érezze magát, hogy ne fulladjon kudarcba, hogy az első alkalom ne az utolsó legyen. Van néhány tippünk, amit érdemes lenne betartani.

Fotó: Pixabay / Meditations
Fotó: Pixabay / Meditations

1. Soha, semmilyen körülmények között ne élvezz senkinek a szájába figyelmeztetés nélkül.

Itt egy kis történet ehhez kapcsolódóan. Képzeld el, hogy valaki egy nagy adag forró, savanyú tejet fecskendez a torkodra, teljesen váratlanul. Nem a világ legkellemesebb érzése, ezért reméljük teljesen érthető, miért illik ebben megegyezni a partnerrel. Ha rábólint, jó neked, de ha nemet mond, akkor legyen benned annyi, hogy tiszteletben tartod és nem leped meg egy ilyen kellemetlen meglepetéssel.

2. Ne várd el senkitől, hogy lenyelje.

Szorosan kapcsolódik az első ponthoz. Fogadd el, hogy nem mindenki van odáig érte, legyél olyan kedves és ne ródd fel senkinek, ha elutasítja ezt. Enélkül is lehet élvezetes a szex, a partnered pedig hálás lesz, hogy ennyire figyelmes vagy.

3. Spórolj a túl heves mozdulatokkal.

Azzal semmi gond, ha kéjesen ringatod a csípődet míg odalent valaki fuvolázik, de extrém sebességbe ne kapcsolj túl hirtelen, mert csúnya baleset is lehet a vége, mindkettőtök részéről. Semmi izgató nincs abban, ha egy pénisz jár fel-alá a szádban hiperűr-sebességgel, kivéve, ha valakinek kifejezetten ez a kívánsága. Nem egy gumibabával szexelsz.

4. Óvatosan a kritikával.

Elég érzékeny pontja az mindenkinek, ha negatív visszajelzést kap bármivel kapcsolatban, de különösen akkor, ha az ágyban éri őt az elégedetlenség. Ne felejtsd el, hogy elsőre felvenni a másik tempóját, kitapasztalni azt, hogy mit és hogyan szeret szinte egyenlő a lehetetlennel, de szép lassan, megfelelő kommunikációval minden csak javulhat, úgyhogy légy türelemmel.

5. Takarítsd ki a lakást, ha vendégeket vársz.

Szó szerint és átvitt értelemben is. A higiénia hiánya az egyik leglohasztóbb dolog, ami orális szex közben egy nővel történhet, abban mondjuk biztos lehetsz, hogy a legtöbben inkább csendben lapítanak, ahelyett, hogy ezt sérelmezzék. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ne érje a partnert kellemetlen meglepetés, mert az ezer százalék, hogy utána nem csinálja majd szívvel-lélekkel.

6. Ne sértődj be azon, ha a vendég távozni akar.

Azaz be ne vágd a hisztit, ha a partnered nem bírja a végsőkig a megpróbáltatást. Az orális szex kemény munka, figyelni kell a ritmusra, a nyelési reflexre, arra, hogy valaki kéjesen mozog, miközben próbál az ember koncentrálni, egyszóval baromira fárasztó.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Meghalt Elvis Presley lánya
  • szerző:nuus
  • 2023. 01. 13.